Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
podtlak sani e39 525tds
-
- Kontaktovat uživatele:
Jede to
jede to jak má. Konečně. Bylo to celý způsobený špatně zapojeným podtlakem,ale zajímavý je,že člověk co ten motor nezná, by to ani nepoznal. Ale jede to doopravdy o dost lépe i v těch nízkých otáčkách ( v nízkých otáčkách to má kultivovaný chod, zátah ne
) tak jsem si aspoň prolezl a zkontroloval auto.
Ještě mě trápí jedna věc. Když na neutrál sešlápnu plyn na podlahu, dejme tomu během 1 secundy, tak otáčky stoupnou jen tak do 1500, nevíte co by to mohlo mít na svědomí? Adaptaci plynového pedálu jsem zkoušel dle návodu tady na klubu, ale bohužel nepomohla.
Děkuji

Ještě mě trápí jedna věc. Když na neutrál sešlápnu plyn na podlahu, dejme tomu během 1 secundy, tak otáčky stoupnou jen tak do 1500, nevíte co by to mohlo mít na svědomí? Adaptaci plynového pedálu jsem zkoušel dle návodu tady na klubu, ale bohužel nepomohla.
Děkuji
bekkingcz píše:Moc diky!!Ted vim, ze ten podtlak mam spravne
Vcera jsem na turbu odpojil tahlo od wastegate a s tou klickou co cumi ven z turba slo krasne hybat a pekne ta klapka cinkala jak dosedala, z toho usuzuju, ze je v poradku. K tomu turbu se skoro neda dostat
Jeste mam doma nahradni cidlo tlaku, tak zkusim jeste vymenit tohle, protoze jsem ho loni v lete menil (koupeno na vraku, takze funkcnost nejista) , ale kdyz jsem mel podtlak celou dobu spatne zapojeny, tak to nemohlo mit vliv
to čidlo tlaku ti vypsala diag ? nebo jak se to dá zjistit jesi je ok ?
jinak tady je jak to ma byt zapojeny :
http://www.realoem.com/bmw/cs/showparts ... Id=11_1552
-
- Kontaktovat uživatele:
patrikE39 píše:tohle s tema otáčkama to dělá každá e39
Díky, aspoň to nebudu řešit

Nevypsala, věděl jsem že je něco špatně a o tom čidlu mi říkal kámoš.satvik píše:to čidlo tlaku ti vypsala diag ? nebo jak se to dá zjistit jesi je ok ?
Dnes jsem zapojil evrymod a je to vážne o dost lepší zátah odspoda i do kopce