Posledni dobou potkavam mistni profesionaly, jak maji fialova, ruzova,.......kola. Nerozumim sice tehle priteplene mode, ale kdyz je to tak popularni, tak dej ty trmeny na ruzovo.
Je to moje nejoblibenejsi barva
K tomu jeste ruzovou kosili a limec nahoru a bude to pecka. Kazdej se za tebou otoci a kluci na tebe budou dokonce mavat.
černá je seriozní ale červená se používá u silných aut s děrovanými sportovními kotouči. Pokud nemáš aspoň 300koní a děrované brzdy sportovní tak bych nechal černou nebo to neřešil.
Je to spíše jakože si na něco hraješ ikdyž na to nemáš.
Auto vypadá pěkně a seriozně.
Když vidím nějakou 320d jak má červené brzdiče brembo přijde mi to k smíchu a pláči ... na co si to jako hraje. když výkon je o ničem a brzdy taky.
Stejné je to s křídlem či nápisem 540i nebo M5 apod.
Filozof píše:černé mám já a vypadá to pěkně s černou barvou.
Možná v barvě laku tvého auta by to bylo pěkné a vkusné.
Jinak auto když bude vyleštěné navoskované bude vypadat pěkně.
Kola taky sluší.
Žádná leštěnka to nebude, bohužel lak na autě má hodně kosmetických vad, a nárazníky sháním m-paket (original)... až bude na autě všechno podle mých představ tak půjde na přelak
vzhledem k ne-cirkus-ovosti zbytku auta bych nechal černou. Výrazná barva se k tvému autu nehodí. I když to je asi o vkusu, už jsem v praze viděl i bubnový brzdy natřený na červeno a žluto.
Shodou okolností jsem se o víkendu zaobíral repasí brzd a u mě padla volba na červenou. Pak sem přidám fotku jak to vypadá na kolech... nad zlatou jsem taky uvažoval, ale za těmi koly by zanikla...
Je to focený mobilem, ve skutečnosti je ta červená tmavší.
Přílohy
IMG_20150522_200102.jpg (167.53 KiB) Zobrazeno 847 x
IMG_20150522_212414.jpg (141.5 KiB) Zobrazeno 847 x
Kotouče jsem nekupoval, masa mají ještě dost a nevlní se tak nač měnit něco co to nepotřebuje. ´Červenou jsem zvolil, protože mám rád když jsou tyto komponenty odlišené od zbytku auta, stříbrná nebo zlatá by to moc neoživily.
Kdybychom měli všichni stejný vkus byla na světě děsná nuda...