Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 trable s ostřikovači
- soukupadam
zedmen: tak mě to teď dělá úplně to samý
, už sem to měl 3x v servisu a pokaždé párkrát stříknu a přestane to fungovat, čerpadlo mám taky nové, hadičky taky, v nádržce díra není. Když zmáčknu páčku tak čerpadlo vrčí, stěrače začnou stírat a v autě cítím vodu do ostřkovačů ale na sklo nic nejde. Jinak ja myslím ze trysky mám v pořádku, protože když po opravě chvíli funguje tak trysky jedou dobře. Příští týden to vezu po čtvrté na opravu tak snad uz to spravijou,protože uz jsem nasranej kvuli blbým ostřikovačům 

Tak to je půlka problému vyřešená. 
Jestli vrčí čerpadlo, tak jen zkus, jestli stříká vodu. Jak jsem psal, odpoj hadičku a ostříkni. Když nebude stříkat, tak je buď čerpadlo v háji (ale psal jsi, že je nový), nebo můžeš mít otočenou polaritu napájení toho čerpadla.
Jestli to bude stříkat, tak už tam máš jen asi 2m hadic k tryskám. To by neměl bejt problém najít chybu.
Daww - nejspíš máš někde prasklou, nebo vypadlou hadičku. To samý.... projdi si celý vedení hadice až k tryskám.
Ostřikování skla, když funguje elektrika, je přece naprosto triviální záležitost ne? To máte složitý asi jak se zahradní hadicí.

Jestli vrčí čerpadlo, tak jen zkus, jestli stříká vodu. Jak jsem psal, odpoj hadičku a ostříkni. Když nebude stříkat, tak je buď čerpadlo v háji (ale psal jsi, že je nový), nebo můžeš mít otočenou polaritu napájení toho čerpadla.
Jestli to bude stříkat, tak už tam máš jen asi 2m hadic k tryskám. To by neměl bejt problém najít chybu.
Daww - nejspíš máš někde prasklou, nebo vypadlou hadičku. To samý.... projdi si celý vedení hadice až k tryskám.
Ostřikování skla, když funguje elektrika, je přece naprosto triviální záležitost ne? To máte složitý asi jak se zahradní hadicí.