Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39 Touring - LPG + Nivo - kam přemístit kompresor?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
JPK

#1 Příspěvek od JPK »

Chci přestavět svou e39 do LPG, nádrž Toroidní místo rezervy, přemýšlím kam přemístit kompresor od Niveau.

Máte to někdo přestavěno? prosím foto :wink:

Máte někdo nějaké tipy? Zkušenosti? Díky
Angelos

#2 Příspěvek od Angelos »

Já to přendal do pravý kapsy nad baterku i s tim "hrncem". Jinak tady máš další způsoby - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=43497
JPK

#3 Příspěvek od JPK »

Angelos píše:Já to přendal do pravý kapsy nad baterku i s tim "hrncem". Jinak tady máš další způsoby - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=17&t=43497

jenže já mám na baterkou Subwoofer, takže tam nemám žádné místo. Navíc jsem tu někde četl, že prý poloha "na stojáka" nedělá tomu kompresoru dobře a že prý to dělá vibrace, které jsou slyšet / cítit. Tak nevím...

Ale ty fotky na tom polském fóru vypadají dobře. Myslím, že můj problém řeší, už jsem se tam dneska koukal, že je tam spousta "zbytečných" kastlíků z plastu plných vzduchu
Angelos

#4 Příspěvek od Angelos »

Tak jestli tam máš Subwoofer od DSP, tak bych to přendal pod ten dekl hned za sedačky jak je ukázano na druhý stránce. Taky to tam někdy plánuju přendat, abych nepřišel o tu kapsu.

Co se hluku týče, samozřejmě, že je to hlučnější, pod rezervou jsem ho vůbec neslyšel a myslel jsem, že to nefunguje :) Teď ho slyšim, ale rozhodně to neni nic otravnýho ;) Z toho nemusíš mít strach. Možná za těma sedačkama to bude horší jak nebude v tom bubnu, ale stejně běží jenom chviličku po startu a pak už většinou nespíná.
Odpovědět