Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW 530d F11 2011 - Trvalé vypnutí start & go

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
cikorka

#1 Příspěvek od cikorka »

Kdo mi poradí na koho se obrátit s trvalým vypnutím start & go. BMW ma nejco jako "Last User Mode", ktery si pamatuje posledni nastaveni auta a tedy i vypnutí start & go. Dnes mi v BMW ale rekli, ze jako dealer musi zadat BMW o nejaky kod a ze jim ho proste nedaji.

Takze hledam nekoho, kdo to umi vypnout, jinak tu vinu vytrhnu z auta. :)

Dík moc za radu
pavproch

#2 Příspěvek od pavproch »

Tak to ti kecaj, v nejmenovaném autorizáku už cca před rokem měli patch přímo z Munchen na "trvalé" vypnutí S+S

"trvalé" = 365 dnů, pak je nutno znova nakodovat

Jinak souhlas, takováhle píčovina nemá v autě co dělat, naštěstí sem měl to štěstí a koupil jedno z posledních aut bez téhle EU vyfikundace
cikorka

#3 Příspěvek od cikorka »

pavproch píše:Tak to ti kecaj, v nejmenovaném autorizáku už cca před rokem měli patch přímo z Munchen na "trvalé" vypnutí S+S

"trvalé" = 365 dnů, pak je nutno znova nakodovat

Jinak souhlas, takováhle píčovina nemá v autě co dělat, naštěstí sem měl to štěstí a koupil jedno z posledních aut bez téhle EU vyfikundace
No mě to řekli dnes v Inveltu na Stodůlkách... :/ taky se mi to zdá divný, ale co mám s nima dělat no :) když nejde tak nejde :D musím zařídit jinak... Můžeš mi pls do SZ poslat ten servis, kde to dělají?

Dík
Dyx

#4 Příspěvek od Dyx »

tak ja to mam obracene, mne naopak dost stve, ze to do myho modelu bohuzel jeste nemontovali 10/2010.. i kdyz to tam je nachystane (udajne chybi nejaky kabelovy svazek) tak kdyz to budes nekam vyhazovat tak mi rekni KAM :roll:
jazet

#5 Příspěvek od jazet »

Co dodat :)
Odpovědět