U jabka se musí v telefonu povolit sdílení telefonního seznamu
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
chvíli jsem se s tím trápil, ale nakonec se mi to podařilo a s jabkem to funguje. Jak už tu psalo plno lidí, povolit to v menu.
Moc třeba nechápu ale to, proč když v autě je bluethoo proč je ještě v loketce držák na tel. s možností měnit adaptéry
Vlasta píše:U jabka se musí v telefonu povolit sdílení telefonního seznamu
čus.... máš na mysli, že když nebude ve founu povoleno sdílení tel. seznamu, tak se to s BT v BMW vůbec nespojí ????
ptám se protože, .......řeším to teď u mé e63 (03/2006) kde jsem nikdy s žádným telefonem a spárováním s e63 neměl, včera jsem koupil iphone 5s a nemám šanci to napárovat.
...řešilo se tu také přehrání softu, kde by měla být podpora iOS 5, v iphonu 5 je ale iOS 8 takže se bojím, že i upgradem softu na iOS 5 se to spolu nespojí... ad. 2 mám před FL verzi takže bez AUX (USB) vstupu v loketce, nemohu tedy stáhnout na flassku a upgradovat sám, tak ještě dotaz zda ta upgrade verze softu iOS 5 lze přes diagnostiku v BMW(předpokládám, že by to mělo jít , že )
díky za info TT
Ak by iekto riesil nekompatibilitu novych fonov so starym mulf1 a mal zaujem upgradovat na mulf2, tak mam par tych novych jednotiek skladom . Podporuju uz aj pripojenie usb.
Ja mam windows phone, v loketce telefon a sparovani auta s mobilem probehlo v pohode a rychlo,az jsem sam koukal. Asi to nebu tim kdyz je v loketce telefon.
airbone píše:Ak by iekto riesil nekompatibilitu novych fonov so starym mulf1 a mal zaujem upgradovat na mulf2, tak mam par tych novych jednotiek skladom . Podporuju uz aj pripojenie usb.
Ja bych zájem měl ale sám si to neudělám. Kolik ta jednotka mulf2 stojí u tebe?
airbone píše:Ak by iekto riesil nekompatibilitu novych fonov so starym mulf1 a mal zaujem upgradovat na mulf2, tak mam par tych novych jednotiek skladom . Podporuju uz aj pripojenie usb.
Ja bych zájem měl ale sám si to neudělám. Kolik ta jednotka mulf2 stojí u tebe?
shwaaraa píše:...Zkusím to upgradovat přes USB a uvidím.
To jde jen pokud máš Combox
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic