solin píše:Tak mam docela smulu,pres diagnostiku nejde chyba airbagu vymazat.Pise to zavada v ridici jednotce airbagu a k tomu se vaze 5 chyb.Je to mozny,kdyz jsem prehazoval jen dva shodne volanty,jeden mel lepsi venec a jen jsem neodpojil baterii.Ze by hned takova skoda?To me docela dostalo.To znamena prehrat software na ridici jednotku airbagu,nebo je jina moznost.Poradte.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna volantu / airbagu... E39
Tak volant už je v poho. Airbag pasuje jak má. Byla vada v tom plechu který je našroubovaný 3 torxama do dovalntu a do něj se zacvakává airbag.
Kupoval jsem volant od týpka z bazoše kterému vyletěl bag... Koupil jsem tedy volant bez bagu a ten jsem si dokoupil sám. Už od výměny jsem se snažil vyřešit proč auto troubí a proč airbag vyčnívá cca o 1cm ven... Nikdo neporadil tak jsem to provizorné vymezil molitanem aby auto po otočení klíčku pořád netroubilo a dnes mi konečně přišel fungl nový plech pod airbag. Výměna cca na 10 min a airbag už pasuje jak má!!! Vyřešeno
Takže kdyby někdo kupoval face M5 volant bez airbagu tak bacha!!! Z 90% se může stát, že narazíte na pokřivený ten plech a auto bude pořád troubit
Cena toho plechu byla 350kč ale sháněl jsem ho tak 4 měsíce
Kupoval jsem volant od týpka z bazoše kterému vyletěl bag... Koupil jsem tedy volant bez bagu a ten jsem si dokoupil sám. Už od výměny jsem se snažil vyřešit proč auto troubí a proč airbag vyčnívá cca o 1cm ven... Nikdo neporadil tak jsem to provizorné vymezil molitanem aby auto po otočení klíčku pořád netroubilo a dnes mi konečně přišel fungl nový plech pod airbag. Výměna cca na 10 min a airbag už pasuje jak má!!! Vyřešeno
Takže kdyby někdo kupoval face M5 volant bez airbagu tak bacha!!! Z 90% se může stát, že narazíte na pokřivený ten plech a auto bude pořád troubit
Cena toho plechu byla 350kč ale sháněl jsem ho tak 4 měsíce
-
- Klubové ID: 3405
jesli to chapu spravne, vsechny pofaceliftovy volanty pasoujou do pofaceliftovyho auta, jen vymenim, zapojim kabel a hotovo? mam m volant viz foto, e39 z roku 2002 a chtel bych vymenit za stejny nove obsity, jen se bojim abych nenarazil na nejaky starsi typ. dikes.
Mám tam teď origo BMW volant, multifunkční, mpaketový (to srdce) viz ilustrační foto

Mám tam teď origo BMW volant, multifunkční, mpaketový (to srdce) viz ilustrační foto