Tak cenová politika je naprosto jasná. Chtějí a potřebují vydělat. Nedělaji to ze sportu. Oni ty ceny nejsou nastřelený. Prostě jsou to ceny. Nastřelený z nich dělaji ty všechny možný E-shopy, který maji ty zdroje naprosto pochybný. Viz třeba všemi opěvované MroAuto

A pak lidi nadávaj, že tlumiče Monroe stojej za hovno, silenty Swag nic nevydržej, termostaty Febi nedržej teplotu. Například Monroe vyrábělo tlumiče, už když mnoho z nás bylo ještě na houbách. Proč dneska stojej za kulový? Protože je už na světě tolik dobytků, co to prostě padělaji. A je v tom už takovej guláš, že se to dokáže zamíchat i do Elitu, Kelly atd. Ať už vědomě nebo ne. Kódy už jsou dneska v módě i v plagiátech, no jde o to, na kolika baleních je jeden a ten samej kód a tak dále. A i když E-shopy uplně nezavrhuju (no i když) , tak představ si situaci - koupim tam dva siláče, zaplatim poštovné+třeba dobírku a doma zjistim, že jsem koupil o chlup jiný. Pokud se mi nějakym zázrakem podaří dohodnout výměnu, tak zase poštovný zpět do shopu a ze shopu zase ke mě. Nedejbůh,aby to bylo podruhé špatně znova.. Posledně jsem montoval známýmu přední tlumiče Monroe, o kterých jsem měl dobré mínění, protože sobě jsem je kdysi před asi 7 rokama dával na E36 a fantastický. No ty jeho jsem vybalil z (podezřele vypadajících) krabic a první co na mě vykouklo byl smrad typicky čínského výrobku a typicky čínský zpracování. Teď po cca 3/4 roce už shání Sachsy. Holt narazil na E-shop a tam ho natáhli těmahle kopírovanejma sračkama. A pak už tu člověk na klubu čte, že Monroe je shit

Ano, ten cenově nejdostupnější určitě.
Jinak koncový zákazník tzv. "Z ulice" nikdy za milion nenakoupí a ani takový zákazníky nijak zvlášť neopečovávají a nebenefitují. Proč taky. Od toho mají odběratele jako jsou servisy, překupníci dílů a jiné živnostníky a firmy. Lidi co si jednou za čas chtěji na Fábce vyměnit olej s filtrem v kvalitě maximálně Bosch, je ze židle nezvednou. Když budeš potřebovat koupit pytel malty, tak pro to zajdeš do Hornbachu a taky nediskutuješ, že je to drahý, že zedníci kupujou přímo ve stavivech a maji to levnější. A že ostatní prodejci tvrdí to a to. To může říct kdokoliv, ale "tvrzení" neni nic, za co bych utratil moje peníze. Kdyby fabriky dávaly výrobky do všech mini shopů a e-shopů, to by to vypadalo. To by to prodávali rovnou v kamenym obchodě. Tak to nechodí. Vždycky je někde nějak situovanej centrál či autorizovaný dovozce/prodejce. Přes noc to pochybný e-shopy vozej spíš z Polska jako Kraków, Warszawa,Wroclaw,Lódž a další.
Nechal bych to bejt a už se k tomu nevracel. Nebudu tu vychvalovat nějakej Elit nebo hanit E-shopy. Každej si udělá obrázek sám, neboť každej má jiný zkušenosti. Jenom mě zajímalo, jestli někdo někdy měnil tyhle malý siláče, o kterých je známo, že odjakživa nešli koupit samostatně. Nemá to nic společnýho s tím, že bych na autě chtěl šetřit a koupit mu jenom SB. Což kdyby jsi mě znal, věděl by jsi, jakej je můj přístup k mýmu autu. Na preventivních opravách/výměnách/úpravách už jsem na částce leckteré jiné pěkné E61. Ale to tady tak má spousta lidí, včetně ŠedýhoVlka