Zdarec borci, chtěl bych poprosit o info o motoru m54b22 a celkově o e39. Přemýšlím o koupi, respektive přítelkyně . Neznám osobně nikoho kdo ji má, tak bych se rád něco dozvěděl. Díky za každou odpověd´a radu.
Už se to tu řešilo mockrát. Motor jako takovej je stejnej jako 2.5, akorát je to opravdu špatný s výkonem. Chtěl jsem si to koupit pro sebe, a když jsem se v tom svezl tak jsem to zavrhl.
Takže budeš jezdit za stejný peníze jako s 2.5 nebo s 3.0 a bez výkonu. Takže radši sáhni po silnějším.
A už jsem to tady psal, jestli ses zahleděl na netu na modrou e39 touring, v pardubicích tak tam ani nejezdi.
THe_KbK píše:Předpokládám že chtěl 520i (2.2) protože to je facelift
Dost možná jo...Jenže předfacelifotvý nejsou až tak strašný (jako vzhledově) Navíc co si budem povídat, dají se koupit mnohem levněji než ty po faceliftu. Na pěknou 39tku po faceliftu alespoň 80t, spíš víc
Taky mě ta elegantní E46 sedí na mařku víc, než manažerská E39. Ne že by 39tky byly hnusný, to rozhodně ne. Ale co se ceny týče, tak ty 46tky jsou ještě výš...škoda, věčná škoda
Kluci, jste vedle. Pro babu je E39 naprostý ideál. Žena měla E46 316i, teď jezdí E39 535iA. Nemůže si vynachválit komfort automatu a hlavně v zimě je to o něčem jiném. Když jsem ji viděl, jak se v E46 snaží rozjet do zasněženého kopečku Zlatá E39
U nas taky tak. Manzelka ma e46 na m-technik a nechce s ni jezdit, ze je to tvrdy.... V e39 se ji jezdi o hodne lip a to je taky s m-technik. Navic ted, kdyz je tehotna, tak uz nenavidi kazdej hrb na silnici
tento motor, neni to zadny trhac asfaltu, jak zde pisou daval se do faceliftu, da se s tim v klidu jezdit, a asi bych sel fakt do silnejsiho, cekal jsem trosku neco jineho kdyz jsem to kupoval a taky pochybuji, ze u nas v CR ma nekdo tuto 5ku v solidnim stavu
mam to jako rodinne auto a kombinovana spotreba 9.2 L - mereno na spritmonitoru
jinak jsem taky pro E39 proti E46 :) jine svezenicko
Není trhač asfaltu.. No nevím o kterým motoru teď mluvis, ale připomíná mě to dilema který jsem řešil při koupi E39.. Všichni mi tvrdili, jak všechno pod 30i nejede a je totálně na nic. Nakonec jsem skončil s 523i, která je teda pěkně rychlá Zkráceně řečeno jde o to, s čím si jezdil předtím Asi bych se vyhnul před face. 20i 110kw, ale všechno nad to už musí být pěkné svezení..