Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E60 545i znate a co na ni rikate?
myslím, že je dost fér od toho servisu nahrát do inzerátu fotku s hláškou "Service Overdue!"
Ta spotřeba 34.3 l co se tam ukazuje, to je za tu danou cestu podle navigace?
Jinak to auto na mě působí typicky bazarově - ten interiér mi připadá strašně navolejovanej, ale to asi dělá ta černá.. Osobně bych u 545i požadoval DD takže by to chtělo VIN...

Jinak to auto na mě působí typicky bazarově - ten interiér mi připadá strašně navolejovanej, ale to asi dělá ta černá.. Osobně bych u 545i požadoval DD takže by to chtělo VIN...
B067488kurevtor píše:myslím, že je dost fér od toho servisu nahrát do inzerátu fotku s hláškou "Service Overdue!"Ta spotřeba 34.3 l co se tam ukazuje, to je za tu danou cestu podle navigace?
Ale celkove ta cena za to co vidime.
jo, přesně co jsem si myslel, když jsem viděl chybějící šíbr...
ta výbava je o ničem... má to Sports suspension settings takže proto asi chybí DD (? nejsem si jistej zda se tohle nevylučuje..), každopádně to má jen HiFi speaker system takže tohle bych fakt nebral. U 545i bych čekal mnohem lepší výbavu včetně Head-up dipleje apod...

Tak jsem ji byl i projet a nejede spatne. Jen ma celej dekl od motoru od oleje.kurevtor píše:jo, přesně co jsem si myslel, když jsem viděl chybějící šíbr...ta výbava je o ničem... má to Sports suspension settings takže proto asi chybí DD (? nejsem si jistej zda se tohle nevylučuje..), každopádně to má jen HiFi speaker system takže tohle bych fakt nebral. U 545i bych čekal mnohem lepší výbavu včetně Head-up dipleje apod...
-
- Klubové ID: 1836
zvykne to chcat z vakuovej pumpy alebo okolo snimaca tlaku oleja. Tak ist daj bacha aby nedymil za tepla pri volnobehu, alebo rozbehu ked stojis... Lebo by ta cakala vymena gufier ventilov co je dost dobra babracka asi tak za 1000eur s pracou ak nie viac.....
Inac v 545i v manuale je to naozaj zriedkavost.....
Inac v 545i v manuale je to naozaj zriedkavost.....
Jsou to ESA. Auto olitane jako pr. Za ty penize odpovidajici stav. Vybava nijaka. Ani el.zrcatka (sklapeni) to nema. Anijsem netusil ze to umi nemit. Asi bych nedal 200k za to. Auto mi prijde dost nizko i na sport podvozek. Radeji bych hledal dal. Ja hledal rok. Proste to vydrz a neco se objevi. Navic z ESA bych nekoupil ani fabku. Jsou to ku... jako vsechny bazary.
E60 545i Blacksapphire
- Filozof
- Klubové ID: 1044
asi bych nevybíral 5er 545i někde na bazaru ...ale tady od nějakého fandy po kvalitním servisování...jeden čas se tady prodávali 3kousky na klubu.
A určitě s někým kdo se vyzná a řekne ti ...není problém do špatného auta klidně sto tisíc nasypat ... takže pozor na výběr ...aby nebyl motor či převodovka po smrti nebo před ní ... s tlumičema a kotoučema po sezoně.
chce to déle vybírat a nespěchat ...a taky výbava DD by bylo super a logic 7 ale pochybuji že tady bude v ČR takovej výběr ....je jich tady jen pár a výbavy nejsou u 5er nic moc ... 80-90procent jsou v čr holoty ... takže přeji dobrej výběr.
komforty a DD plus výhřev v kůži beru jako samozřejmost u takového auta. No a automat je mnohem lepší volba. Případně SMG ale těch bude opravdu velice málo....
A určitě s někým kdo se vyzná a řekne ti ...není problém do špatného auta klidně sto tisíc nasypat ... takže pozor na výběr ...aby nebyl motor či převodovka po smrti nebo před ní ... s tlumičema a kotoučema po sezoně.
chce to déle vybírat a nespěchat ...a taky výbava DD by bylo super a logic 7 ale pochybuji že tady bude v ČR takovej výběr ....je jich tady jen pár a výbavy nejsou u 5er nic moc ... 80-90procent jsou v čr holoty ... takže přeji dobrej výběr.
komforty a DD plus výhřev v kůži beru jako samozřejmost u takového auta. No a automat je mnohem lepší volba. Případně SMG ale těch bude opravdu velice málo....