Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E60 545i znate a co na ni rikate?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
filiposvw

#1 Příspěvek od filiposvw »

Zdar borci,

Co tenhle kus, znate nekdo, nebo jste ji dokonce nekdo videl? Je v nabidce teprve chvilku.

http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
kurevtor

#2 Příspěvek od kurevtor »

myslím, že je dost fér od toho servisu nahrát do inzerátu fotku s hláškou "Service Overdue!" :lol: Ta spotřeba 34.3 l co se tam ukazuje, to je za tu danou cestu podle navigace?

Jinak to auto na mě působí typicky bazarově - ten interiér mi připadá strašně navolejovanej, ale to asi dělá ta černá.. Osobně bych u 545i požadoval DD takže by to chtělo VIN...
filiposvw

#3 Příspěvek od filiposvw »

kurevtor píše:myslím, že je dost fér od toho servisu nahrát do inzerátu fotku s hláškou "Service Overdue!" :lol: Ta spotřeba 34.3 l co se tam ukazuje, to je za tu danou cestu podle navigace?

Jinak to auto na mě působí typicky bazarově - ten interiér mi připadá strašně navolejovanej, ale to asi dělá ta černá.. Osobně bych u 545i požadoval DD takže by to chtělo VIN...
B067488

Ale celkove ta cena za to co vidime.
kurevtor

#4 Příspěvek od kurevtor »

jo, přesně co jsem si myslel, když jsem viděl chybějící šíbr... :lol: ta výbava je o ničem... má to Sports suspension settings takže proto asi chybí DD (? nejsem si jistej zda se tohle nevylučuje..), každopádně to má jen HiFi speaker system takže tohle bych fakt nebral. U 545i bych čekal mnohem lepší výbavu včetně Head-up dipleje apod...
filiposvw

#5 Příspěvek od filiposvw »

kurevtor píše:jo, přesně co jsem si myslel, když jsem viděl chybějící šíbr... :lol: ta výbava je o ničem... má to Sports suspension settings takže proto asi chybí DD (? nejsem si jistej zda se tohle nevylučuje..), každopádně to má jen HiFi speaker system takže tohle bych fakt nebral. U 545i bych čekal mnohem lepší výbavu včetně Head-up dipleje apod...
Tak jsem ji byl i projet a nejede spatne. Jen ma celej dekl od motoru od oleje.
airbone
Klubové ID: 1836

#6 Příspěvek od airbone »

zvykne to chcat z vakuovej pumpy alebo okolo snimaca tlaku oleja. Tak ist daj bacha aby nedymil za tepla pri volnobehu, alebo rozbehu ked stojis... Lebo by ta cakala vymena gufier ventilov co je dost dobra babracka asi tak za 1000eur s pracou ak nie viac.....
Inac v 545i v manuale je to naozaj zriedkavost.....
M4we
Klubové ID: 3303

#7 Příspěvek od M4we »

Jsou to ESA. Auto olitane jako pr. Za ty penize odpovidajici stav. Vybava nijaka. Ani el.zrcatka (sklapeni) to nema. Anijsem netusil ze to umi nemit. Asi bych nedal 200k za to. Auto mi prijde dost nizko i na sport podvozek. Radeji bych hledal dal. Ja hledal rok. Proste to vydrz a neco se objevi. Navic z ESA bych nekoupil ani fabku. Jsou to ku... jako vsechny bazary.
E60 545i Blacksapphire
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od JaraX »

na manual se vykašli, jeslti se chceš svíst a užit si ten výkon tak si kup 545i SMG s DD,
pokud si chceš užít komfort, kup si radši sedmu,
kamarád prodává šestku v SMG za cenu pětky kdyby někdo chtěl, a DD má :)
Filozof
Klubové ID: 1044

#9 Příspěvek od Filozof »

asi bych nevybíral 5er 545i někde na bazaru ...ale tady od nějakého fandy po kvalitním servisování...jeden čas se tady prodávali 3kousky na klubu.

A určitě s někým kdo se vyzná a řekne ti ...není problém do špatného auta klidně sto tisíc nasypat ... takže pozor na výběr ...aby nebyl motor či převodovka po smrti nebo před ní ... s tlumičema a kotoučema po sezoně.

chce to déle vybírat a nespěchat ...a taky výbava DD by bylo super a logic 7 ale pochybuji že tady bude v ČR takovej výběr ....je jich tady jen pár a výbavy nejsou u 5er nic moc ... 80-90procent jsou v čr holoty ... takže přeji dobrej výběr.

komforty a DD plus výhřev v kůži beru jako samozřejmost u takového auta. No a automat je mnohem lepší volba. Případně SMG ale těch bude opravdu velice málo....
JaraX
Klubové ID: 482
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JaraX »

545itek moc není, většinou kdo chtěl komfortní auto šel rovnou do sedmy, kdo se chtěl svíst zase do M3, 335i apod, pětky sou většinou manažersky naftovy auta bez vybavy.
Odpovědět