hledám problém u mé 525i M54 3/2003, auto je o hodně slabší než bývalá e39 523i, na jedničku se neplynule rozjíždí pod plným plyne, a hodně dlouho mu to trvá, auto špatně padá do volnoběhu. nejspíš zajedu na diagnostiku neví někdo o nejbližší v okolí Uherské Hradiště na BMW? díky
jestli tam máě ještě starou kulatou zásuvku tak v uherském brodě Locar servis na to příslušenství má.. co jsem v brodě hledal tak je to jediný co tu kulatou zásuvku má... jinak viděl bych to odhadem na váhu vzduchu ....
aha rok 2003 ... tam už je OBD 2 ? .. jinak taky.. kdy byl naposledy měněn filtr paliva?
Tak už vím, špatná dvouhmota jednoznačně. Takže otázka vymění "normální" servis v pohodě a spolehlivě setrvačník? A kolik si obvykle účtují. Jen pro info. Díky
dvouhmota je blbost... setrvák nemá vliv na výkon.... že nebyl filtr paliva nikdy měněný je zásadní problém... taky jsem měl auto na kterém 13 let filtr nikdo nevyměnil a došlo to do takového stádia že auto jelo jen na volnoběh a pro přidání plynu začalu kuckat a zdechlo.. po výměně to jelo uplně jinak.. ani při koupi nejelo tak dobře. .. starý filtr jsem kuchnul a totál zaspaný.. nešel ale vzcuhem profouknout ještě než sem ho rozkuchal.