První si musíš říct sám, co chceš... chci řadit, třeba si občas zablbnout atp. a nebo nechci a chci automat...
U jetého auta se může vysypat jak manuál, tak automat. U automatu můžeš čekat repas, ktrerej příjít může a nemusí, u manuálu zase komplet spojka s dvouhmotou...
Tak pokud jde o jizdu, jednoznacne automat. Pokud o servis tak vlastne taky , automat se alespon da repasovat a vis ze ho do 40ti vzdycky udelas. To manual jedine novej, za 3x tolik. A ze se celkem serou...
Butchi píše:První si musíš říct sám, co chceš... chci řadit, třeba si občas zablbnout atp. a nebo nechci a chci automat...
U jetého auta se může vysypat jak manuál, tak automat. U automatu můžeš čekat repas, ktrerej příjít může a nemusí, u manuálu zase komplet spojka s dvouhmotou...
Dik za reakci. No prave, ze nevim co chci, ale od doby co jsem zkusil automat tak prave asi ho. Jenze jsem nasal jednu 545 a ta je v manualu, ale jinak fakt dobra po prvnim majiteli. Do zitrka se musim rozhodnout a nevim zda ten automat ozelet.
Záleží kus od kusu, zda předchozí majitel měnil olej v převodovce apod. Obojí má své výhody a nevýhody, celkově bude manuál asi levnější na údržbu/opravu. Každopádně já si 545i v manuálu moc neumím představit. Pojede dobře, ale z vlastní zkušenosti = automat se k tomu autu skvěle hodí.
Za mě automat, k 5er se prostě hodí víc, zvyšuje to komfort auta a jízdy. a sám když si víc nalomenej k automatu , tak bych šel prostě po tom automatu, řekl bych že 5er(e60/1) je většina v automatu, takže sehnat jinou nebude problém.