Jak jezdi ty posledni benzinove 2 litry ?Mam 523i 98 toura a asi to chce omladit o par let.
Jake jsou zkusenosti?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 2003 2.2L
Měl jsem přímo tento model akorát rok 2001 ,tři roky. Každých 10000km jsem dělal olej a všechny filtry, jednou za tu dobu separátor plus hadice, chladič vody,svíčky,cívky,olej v převodovce a diferenciálu,zadní destičky a snímač polohy kliky a pak jen jezdil. Za tu dobu najel asi 60000km a prodal za tu samou cenu co koupil. A kdyby mi ty peníze nenabídl jezdím s tím dodnes. Byl jsem spokojený není to žádný rychlík ale na denodenní dojíždění do práce z Kladna do Prahy v pohodě stačilo ,celková průměrná spotřeba byla za tu dobu 8,4l dle bc. Nyní mám e39 525d touring 2003 manuál a tam mám průměrnou spotřebu dle bc 7,4l i tamto byl manuál. Nikde mě to nikdy nenechalo a slouží i novému majiteli v pohodě.To jsou mé zkušenosti s tímto modelem, jediná vada byla lehká spotřeba motorového oleje to jsem u jiného bmw nezažil. Ale nebyla to žadná tragédie oproti jiným.
-
- Klubové ID: 2009
Ted uz je to vicemene pracovni kara, domu uz z UK nejezdim takze ani zavodit s tim nebudu.Problem je v tom ze mi hnije to u zadnich mist pro hever a tady stoji oprava tak mensi polovinu prumerneho druheho bawora.Ty fakt pekne tak £3500.Jo troja muze byt dobra ale spotreba po Londyne me teda moc nebere........