možná proběhla nějaká změna v novym občanovi, ale 14 denní lhůta na vrácení se týkala pouze nového zboží. Jak jsem se už ptal, tak tu zaznělo, že je to koupený jako použitý. Je nějak nově lhůta 14 dnů i na použitou věc?
Za další historie je dohledatelná i na bazoši. teda jestli to prodává jako registrovanej, ale i kdyby ne, tak kontrola ho potrápí i tak.
základní úrokovou sazbu stanovuje ČNB na každej rok. Je tak směšná, že nemá smysl se o ní bavit.
U toho počkání 2 - 3 roky se obávám, že bys narazil na promlčení. Obecná promlčecí lhůta je jeden rok. Jestli je nějaká stanovená pro tento případ netušim.
Asi bych sednul a doporučenym dopisem s dodejkou bych mu napsal, že jsi mu jasně specifikoval co od něj chceš a na jaký auto to chceš. On ti poslal věc k danýmu účelu nevhodnou a z toho důvodu (reklamuješ? odstupuješ od smlouvy? - porada s právníkem). Současně bych ho o tom informoval mejlem s tím, že bych ho upozornil, že seš připravenej řešit to soudní cestou a k tomu účelu si vyžádáš součinnost mnou zmíněných úřadů. Při částce, kterou jsi psal už bych do toho šel. Resp. zašel bych za tim právníkem pro nezávislý posouzení. Jestli seš z Prahy, tak ti můžu dát kontakt na moje právníky. Nejsou levný, ale jsou šikovný! Posouzení věci u nich bylo vždycky zdarma. Až když jsem se rozhodl pro soudní spor, tak jsem podepsal plnou moc a začaly nabíhat náklady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 pravý xenon jina jednotka
Tak mám novou informaci, konečně se někdo ozval.
Pán zůstává údajně o týden déle v zahraničí a jeho přítelkyně o týden déle u rodičů. Jaká to náhoda. Navíc mi bylo řečeno, že považuje za drzost mojí stížnost na sbazaru.
Podle nich je světlo pro D2S a já jim chci dělat škodu.
Takže nakonec jsem ještě já ten špatnej!!
Pán zůstává údajně o týden déle v zahraničí a jeho přítelkyně o týden déle u rodičů. Jaká to náhoda. Navíc mi bylo řečeno, že považuje za drzost mojí stížnost na sbazaru.
Podle nich je světlo pro D2S a já jim chci dělat škodu.
Takže nakonec jsem ještě já ten špatnej!!
Copak, mažeš ty svoje pičoviny? A já měl obavy, že mně utekla nějaká právní úpravaBambinot píše:
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak jsem se dohodl s prodejcem, že mu světlo pošlu a dám dol 500Kč protože je mi na nic. Souhlasil, já jsem světlo poslal. Když si pro světlo šel na poštu tak mi volal, že chce aby ho na poště otevřeli jinak si ho nepřevezme a že ta paní je strašná .... a takový řeči. Ona mu vysvětlovala, že si to má převzít otevřít popř sepíšou reklamaci. Volal jsem té paní a poprosil jí aby to otevřela aby se pán podíval, samozřejmě mi řekla že to bohužel nejde, že si balík musí převzít podívat se a případně zásilku vyreklamovat. 10x jsem mu vysvětloval, že světlo bylo z balíku chvilku ani jsem ho nemontoval ať si to v klidu převezme. Nakonec, že to bude řešit s někým známým co dělá někde na poště, ale neuspěl tak si to nepřevzal a balík mi přišel zpět... Když jsem se ho ptal proč tak pořád stejná písnička a milion keců okolo.
Mezi tím jsem jel do Brna pro jiné světlo a kapotu. Kapota se zdálo OK světlo mělo svařované držáky, ale sklo vypadalo ok žádné známky po mlžení. Prodejce mě ujišťoval nemlží se, je plně funkční.
Při montáži jsem trochu bojoval, ale nakonec tam sedlo. Samozřejmě se mlží, ale né moc. 2-3x mi vyskočila chyba a nenatáčelo se. Momentálně se zdá být funkční.
S předchozím expertem jsem ještě určitě neskončil...
Mezi tím jsem jel do Brna pro jiné světlo a kapotu. Kapota se zdálo OK světlo mělo svařované držáky, ale sklo vypadalo ok žádné známky po mlžení. Prodejce mě ujišťoval nemlží se, je plně funkční.
Při montáži jsem trochu bojoval, ale nakonec tam sedlo. Samozřejmě se mlží, ale né moc. 2-3x mi vyskočila chyba a nenatáčelo se. Momentálně se zdá být funkční.
S předchozím expertem jsem ještě určitě neskončil...