Ahoj
Bohužel nedavno se mi podařilo rozšklebit můj m-paket nárazník pro e39..
Jelikož nabídka je hodně malá, respektive žádná, tak začínám přemýšlet nad druhovýrobou.. Ale bojím se, že to nebude ono a hodně se bojím i dopasování a toho, jak to bude ve výsledku vypadat, proto jsem se chtěl zeptat, jestli s tím nemáte někdo zkušenosti..
Já taky zníčil svůj origo (opřel jsem se o obrubník a uplně se pravá stran rozlítla) a řešil stejný problém. nakonec jsem koupil tenhle http://www.f2tuning.cz/tuning-shop/BMW- ... -d7485.htm
a maximální spokojenost. Pásl tam jako prdel na hrnec a auto vypadá zase k světu.Co se týče materiálu,tak je pružnější než ten origo.
Můžu sem dát potom nějakou fotku.
Jo a to jsem tu svoji půlku jednomu borcovi za 500,- prodal
Predni replika z ABS je imho lepší jak ten krehkej plast originalu, ale kazdeho volba. Jen je potreba u te repliky vyresit nafuky na brzdy a alternator (diry do tech dodanych plastu nebo prehodit za svoje, pokud mate origo).
Ja mam to stesti, ze predchozi majitel nejak rozbil zadni naraznik a misto originalu tam nacpal nejakou repliku a je to katastrofa. V lete na slunku se to prohyba, krehky je to jak porcelan a jeste to nesedi. I na poklepani to je jak kdyz klepete na starou plastovou televizi.
Víc ti asi neporadím Podívej se na ty stare origo, 80% jich je rozlamanych a poslepovanych, 1x trefis hroudu sněhu nebo obrubnik...
Zadni replika moc nesedí, ale predni je ok.
Ardo napsal, že vše sedí mimo krytu pod motor.. Tak se ptám co s ním(přidělat, vyměnit..) ..
Mě přijde normální zeptat se na zkušenosti jiných lidí na výrobek, co si chci koupit a zjistit co a jak, než vyhodit x tisíc a zjistit, že něco nepasuje, nebo mi něco chybí..