knedlifek píše:Podle návodu jo, ale nemám teď auto u sebe abych ti to molh říct jednoznačně. (ale mezi námi, je jedno jestli je z německa, ale nesmí být olítaná)
USA snad poznas naprvné pohled, mají vedší bezpečnost, často vyšší ochranu kolen. plus blinkry, které svítí a tak, ale je pravda, že pokud nemá elektricky vyhřívané sedačky, tak potom to je vošklivá itálie. Jinak snad nikdo normální bez toho to nemohl koupit.
knedlifek píše:USA snad poznas naprvné pohled, mají vedší bezpečnost, často vyšší ochranu kolen. plus blinkry, které svítí a tak, ale je pravda, že pokud nemá elektricky vyhřívané sedačky, tak potom to je vošklivá itálie. Jinak snad nikdo normální bez toho to nemohl koupit.
Ale jo poznám, ale ukaž te mi někdo evropské auto co mu ukazujou na budíkách teplotu ve FAHRENHAITECH. Když jsem jel naopak v X5 americke tak ta vše měla ve fahrenhaitech a na celsia to přepnout nešlo.
Ptám se tedy majitelů E60/1 zda to jde přehodit z C na F?
Pokud ne tak by to byla ne uplně předělaná amerika.
Přehodit to jde snadno i omylem. Stačí chvilku přidržet tlačítko na přepínání hodiny-datum
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Schválně jsem se šel podívat do auta (E90, což je generační bráška E60) a můžu si nastavit km vs. mil, jazyk, l/100km vs. km/l vs. mph, °C vs. °F. A to ani nemám iDrive, ale jenom profika rádio. Takže tohoto se neboj
V8 power BMW 650i LCI Spacegrau
Top down BMW Z3 2.8i Arktissilber
Calming machine BMW R1150R Atlantablau
vita11 píše:Schválně jsem se šel podívat do auta (E90, což je generační bráška E60) a můžu si nastavit km vs. mil, jazyk, l/100km vs. km/l vs. mph, °C vs. °F. A to ani nemám iDrive, ale jenom profika rádio. Takže tohoto se neboj