Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 pravý xenon jina jednotka
Mam takovy problem shanel jsem prave svetlo na e60 rok 2003 d2s dynamic.
Jedno jsem koupil a nefungoval motorek nataceni.
Konecne jsem sehnal jiné uplne stejne d2s dynamic ale je tam uplne jiny slot pro ridici jednotku jak je to možné? ? Ta druha jednotka sedi. Chtěl jsem se zeptat kdyz k tomu dokoupim i tu jinou jednotku ktera se nakoduje, bude to fungovat? Pochybuju ze mi zto vezme zpatky....
Jedno jsem koupil a nefungoval motorek nataceni.
Konecne jsem sehnal jiné uplne stejne d2s dynamic ale je tam uplne jiny slot pro ridici jednotku jak je to možné? ? Ta druha jednotka sedi. Chtěl jsem se zeptat kdyz k tomu dokoupim i tu jinou jednotku ktera se nakoduje, bude to fungovat? Pochybuju ze mi zto vezme zpatky....
-
- Člen Klubu
Mno technicky teď neporadím, ale zkontroluj podle OEM čísla jednotky v ETK jestli je to určený pro tvůj r.v.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E60/E ... ght/#pos_1
Jestli se zboží bralo z E-shopu jde zavčas vrátit. Ale od BMW dealerů to zpět moc neberou resp. vůbec.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E60/E ... ght/#pos_1
Jestli se zboží bralo z E-shopu jde zavčas vrátit. Ale od BMW dealerů to zpět moc neberou resp. vůbec.
No koupil jsem toto http://www.sbazar.cz/automoto.inzerce/d ... ravy-xenon
a já blbec si nevšiml že na poslední fotce jde vidět jiná řj a na ní d1s.
2x jsem se ptal prodejce je to pro D2S a on že jo a poslal to. Já to vyzvedl zajel do garáže vyndal starý světlo vzal jsem jednotku a koukám ona tam nejde protože tohle světlo má uplně jiný konektor na tu jednotku. Pritom čočka nápis D2S ale vyrobeno 2006.
Napsal že je pryč a ať si světlo prodám za 7000,- na netu.
a já blbec si nevšiml že na poslední fotce jde vidět jiná řj a na ní d1s.
2x jsem se ptal prodejce je to pro D2S a on že jo a poslal to. Já to vyzvedl zajel do garáže vyndal starý světlo vzal jsem jednotku a koukám ona tam nejde protože tohle světlo má uplně jiný konektor na tu jednotku. Pritom čočka nápis D2S ale vyrobeno 2006.
Napsal že je pryč a ať si světlo prodám za 7000,- na netu.
Počkám co mi ještě napíše.
První světlo co jsem koupil - nefunkční motorek natáčení
Druhé světlo - už bylo na cestě a prodejce volal ať to v žádným případě nepřebírám že ho potřebuje, raději jsem ho nepřebral protože kdyby zase bylo nefunkční tak bych byl v loji, protože by ho nevzal zpět ikdyž všichni tvrdí top stav plně funkční.
A třetí světlo je jiné.
Už mě to moc nebaví abych pravdu řekl.
První světlo co jsem koupil - nefunkční motorek natáčení
Druhé světlo - už bylo na cestě a prodejce volal ať to v žádným případě nepřebírám že ho potřebuje, raději jsem ho nepřebral protože kdyby zase bylo nefunkční tak bych byl v loji, protože by ho nevzal zpět ikdyž všichni tvrdí top stav plně funkční.
A třetí světlo je jiné.
Už mě to moc nebaví abych pravdu řekl.
To platí jen pro e-shopyknedlifek píše:Prodejci jsou svině přitom máš 14dní na vrácení - tedy pokud ho neponičíš.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
To je sice pravda, ale pokud ti poslal, to co bylo na fotkách, tak je problém spíš na tvojí stranědave520 píše:Takže jsem jen vyhodil prachy za to, že žiju v CZ a je to tu samej zmrd...
Jakou roli v tom hraje fotka? Půlka prodejců má pouze ilustrační foto. 3x jsem se ho ptal v mailu jestli to je pro D2S. Potvrdil to, tím pádem je snad padající.
Každopádně 14 dní na vrácení mám nárok, teď jsem se informoval. V pondělí už bude doma to znamená, že to v pondělí pošlu a musí mi vrátit peníze.
Budu tlačit tak dlouho dokud je nepošle.
Už jsem ho nahlásil i na sbazaru.
Každopádně 14 dní na vrácení mám nárok, teď jsem se informoval. V pondělí už bude doma to znamená, že to v pondělí pošlu a musí mi vrátit peníze.
Budu tlačit tak dlouho dokud je nepošle.
Už jsem ho nahlásil i na sbazaru.
Psal jsi, že na jedné fotce byla jiná jednotka, než jsi chtěldave520 píše:Jakou roli v tom hraje fotka?
-
- Kontaktovat uživatele:
to není od minulého roku:) to už je podstatně déle...nicméně od letošního lze vrátit i POUŽITÉ zboží do 14 dnů a odstoupit tak od smlouvy - nicméně pozor na to - prodávající si pak může naúčtovat částku za uvedení do "stavu vhodného k prodeji"....to jen tak mimo...hlavně nevěřím, že se to týká bazose a aukra - takže raději bych sklopil uši a hezky požádal, než psal o tom, že je to vůl...kor, když na té jedné fotce jde vidět číslodave520 píše:Od minulého roku se může vracet zboží do 14 dnů a to i bez udání důvodu.