Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e39 olej manualni prevodovka
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, klubáci...!
Doporučili by ste výměnu tohoto oleje? Já se přiznám za 4 roky co mám 528i tak jsem neměnil v manuální převodovce...! A předešlý majitel beztak taky ne... Řadí pěkně, nekope, neskáče ani nechrastí...ale je pravda, že nic nemá nekonečnou životnost...!Nějaké doporučení,zkušenost jestli se v tom hnípat? Když to funguje jak má,tak proč do toho vrtat (můj názor)...
Doporučili by ste výměnu tohoto oleje? Já se přiznám za 4 roky co mám 528i tak jsem neměnil v manuální převodovce...! A předešlý majitel beztak taky ne... Řadí pěkně, nekope, neskáče ani nechrastí...ale je pravda, že nic nemá nekonečnou životnost...!Nějaké doporučení,zkušenost jestli se v tom hnípat? Když to funguje jak má,tak proč do toho vrtat (můj názor)...
Já taky problémy před výměnou neměl a všichni mě říkali ať se na to vykašlu že je to celoživotní náplň a olej stejně vyteče a bude jako nový. A to co z té převodovky vyteklo byl pěkný humus. Když jsem to nalél do PET flašky bylo to tak hnědočerné že přes to nešlo vidět. Myslím že jsem někde tady na fórum dával i fotku. Tak ať mě potom nikdo netvrdí že olej v takovém stavu má ještě dostatečné mazací vlastnosti.Za mě vyměnit.