Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

kontrolka AIRBAG - help

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
toretto
Klubové ID: 449

#1 Příspěvek od toretto »

vyndaval jsem pristrojovku a kdyz jsem ji dal zpet, tak na me blika kontrolka AIRBAGu.. co s tim???

kde jsou relatka, pojistky atd..?
dik
Zave
Klubové ID: 90
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zave »

to ja taky...
toretto

#3 Příspěvek od toretto »

Zave píše:to ja taky...
co ty taky?? co jsi s tim udelal???

pry se s tim musi na diagnostiku a snulovat chybu.. pak to bude OK... je to tak?
Zave
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Zave »

jo presne to sem se taky dozvedel :) smaze se chyba a je to ok pokud neni problem jinde... ale me uz se to stalo pred delsi dobou a docasne sem to vyresil vytazenim zarovky :oops: a porad se nemuzu dokopat tam zajet... :oops: :) :(
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pivson »

Měli jste před tím odpojit baterku :-)

Přesně tak, teďka jedině nechat smazat chybu přes diagnostiku
Zave
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Zave »

ja ji odpojoval neboj.. :) ale i tak..
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pivson »

Zave píše:ja ji odpojoval neboj.. :) ale i tak..
:roll: 8O :?:
Zave
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Zave »

Pivson píše:
Zave píše:ja ji odpojoval neboj.. :) ale i tak..
:roll: 8O :?:
presne tak som na tom i ja :)
toretto

#9 Příspěvek od toretto »

no ja se priznam, ze ja ne.. :oops:

zitra zajedu na diagnostiku.. snad to pujde smazat.. pekne me to stve jak to blika.. sice to pak prestane a jen to sviti, ale stejne.. :x
Pavel H
Klubové ID: 98

#10 Příspěvek od Pavel H »

Ja mel to same a byl praskly ten krouzek ve volantu. Vymenil jsem ho a je pokoj. Ale samo, ze to musi na diag. pro smazani te chyby.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Zave »

jo ten mam jeste druhy i s druhym volantem tak kdyztak ho pak vymenim, teda esi to nebude jeste i jinde.. :roll: :wink:
kutil

#12 Příspěvek od kutil »

a jak dlouho jste to nechali bez toho proudu píšou myslím 30 min kondíky to prý ještě držej pokud jste sundávali volant (u některých jde deska vytáhnout i s namontovaným volantem) tak bych to taky viděl na ten naviják k volantu někdy se to da překontrolovat překontrolováním všech funkci volantu klakson rádio tempomat a j většinou se to přeruší komplet
Zave
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Zave »

myslim ze by to slo i s tim ze se jen povoli volant a bag a ani by se nemusel odpojovat...
Pavel H
Klubové ID: 98

#14 Příspěvek od Pavel H »

kutil píše:a jak dlouho jste to nechali bez toho proudu píšou myslím 30 min kondíky to prý ještě držej pokud jste sundávali volant (u některých jde deska vytáhnout i s namontovaným volantem) tak bych to taky viděl na ten naviják k volantu někdy se to da překontrolovat překontrolováním všech funkci volantu klakson rádio tempomat a j většinou se to přeruší komplet
Ja osobne jsem baterku vubec neodpojoval. Proste jsem to sundal, nastavil krouzek na stred a nasunul novej volant, zapojil konektor a vymazal chybu na diagnostice. Tot vse. Prace na 15 minut.
toretto

#15 Příspěvek od toretto »

tak jsem dnes byl u svyho servisaka.. diagnostiku ma jen motorvou - smazat to neumi.. :(
Takze kde je ve vychodoceskym kraji servis, kde by mi to byli schopni udelat??? Co si za to reknou?
kutil píše:a jak dlouho jste to nechali bez toho proudu píšou myslím 30 min kondíky to prý ještě držej pokud jste sundávali volant (u některých jde deska vytáhnout i s namontovaným volantem) tak bych to taky viděl na ten naviják k volantu někdy se to da překontrolovat překontrolováním všech funkci volantu klakson rádio tempomat a j většinou se to přeruší komplet
ja volant nesundaval (vysunul jsem volant na maximum a s troskou trpelivosti a sikovnosti to jde vytahnout) a jediny konektory co jsem vydal, byly od pristrojovky..
skautik Čestný člen
Čestný člen

#16 Příspěvek od skautik Čestný člen »

toretto píše:tak jsem dnes byl u svyho servisaka.. diagnostiku ma jen motorvou - smazat to neumi.. :(
Takze kde je ve vychodoceskym kraji servis, kde by mi to byli schopni udelat??? Co si za to reknou?
ja volant nesundaval (vysunul jsem volant na maximum a s troskou trpelivosti a sikovnosti to jde vytahnout) a jediny konektory co jsem vydal, byly od pristrojovky..
vsechny bosh servis

jinak pockat by se melo 30s ne 30min :)
kutil

#17 Příspěvek od kutil »

jistota je jistota i přilba se občas muže hodit :lol: u nás si učtujou za smazání pruměrně 500 Kč
soukupadam

#18 Příspěvek od soukupadam »

Mě se na chvilku rozsvítí kontrolka airbagu a zase zhasne, blbne ovládání multifunkce, máte někdo návod na výměnu toho kroužku?

Díky
soukupadam

#19 Příspěvek od soukupadam »

Kdysi dávno jsem četl, že to v zimě blbne a že stačí ten kroužek máznout měděnou pastou. Má k tomu někdo poznatky?

Díky
Odpovědět