Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
kontrolka AIRBAG - help
a jak dlouho jste to nechali bez toho proudu píšou myslím 30 min kondíky to prý ještě držej pokud jste sundávali volant (u některých jde deska vytáhnout i s namontovaným volantem) tak bych to taky viděl na ten naviják k volantu někdy se to da překontrolovat překontrolováním všech funkci volantu klakson rádio tempomat a j většinou se to přeruší komplet
-
- Klubové ID: 98
Ja osobne jsem baterku vubec neodpojoval. Proste jsem to sundal, nastavil krouzek na stred a nasunul novej volant, zapojil konektor a vymazal chybu na diagnostice. Tot vse. Prace na 15 minut.kutil píše:a jak dlouho jste to nechali bez toho proudu píšou myslím 30 min kondíky to prý ještě držej pokud jste sundávali volant (u některých jde deska vytáhnout i s namontovaným volantem) tak bych to taky viděl na ten naviják k volantu někdy se to da překontrolovat překontrolováním všech funkci volantu klakson rádio tempomat a j většinou se to přeruší komplet
-
- Klubové ID: 449
tak jsem dnes byl u svyho servisaka.. diagnostiku ma jen motorvou - smazat to neumi..
Takze kde je ve vychodoceskym kraji servis, kde by mi to byli schopni udelat??? Co si za to reknou?

Takze kde je ve vychodoceskym kraji servis, kde by mi to byli schopni udelat??? Co si za to reknou?
ja volant nesundaval (vysunul jsem volant na maximum a s troskou trpelivosti a sikovnosti to jde vytahnout) a jediny konektory co jsem vydal, byly od pristrojovky..kutil píše:a jak dlouho jste to nechali bez toho proudu píšou myslím 30 min kondíky to prý ještě držej pokud jste sundávali volant (u některých jde deska vytáhnout i s namontovaným volantem) tak bych to taky viděl na ten naviják k volantu někdy se to da překontrolovat překontrolováním všech funkci volantu klakson rádio tempomat a j většinou se to přeruší komplet
vsechny bosh servistoretto píše:tak jsem dnes byl u svyho servisaka.. diagnostiku ma jen motorvou - smazat to neumi..![]()
ja volant nesundaval (vysunul jsem volant na maximum a s troskou trpelivosti a sikovnosti to jde vytahnout) a jediny konektory co jsem vydal, byly od pristrojovky..kutil píše:a jak dlouho jste to nechali bez toho proudu píšou myslím 30 min kondíky to prý ještě držej pokud jste sundávali volant (u některých jde deska vytáhnout i s namontovaným volantem) tak bych to taky viděl na ten naviják k volantu někdy se to da překontrolovat překontrolováním všech funkci volantu klakson rádio tempomat a j většinou se to přeruší komplet
jinak pockat by se melo 30s ne 30min

- soukupadam
- soukupadam