Sám jsem ho nedělal, ale tu diskuzi si živě pamatuju
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
525d nebo 530d ???
-
Butchi
- Klubové ID: 3437
Tak já myslel, že ho určitě najdu, protože to je tak max 2 měsíce, co se to tady řešilo.
Bohužel tady je to se správou témat katastrofa a funkce hledat taky. Zrovna přesně tohle se probíralo a taky jsem na to hleděl jako puk, ale bral jsem to jako fakt....
Pokud nemám pravdu, nedělá mi problém to uznat
každopádně by bylo fajn, aby to rozsekl někdo, kdo to ví přesně jak to je, samotnýho mě to zajímá...
Bohužel tady je to se správou témat katastrofa a funkce hledat taky. Zrovna přesně tohle se probíralo a taky jsem na to hleděl jako puk, ale bral jsem to jako fakt....
Pokud nemám pravdu, nedělá mi problém to uznat
-
Butchi
Tak abych dokázal, že nekecám o tom co tu proběhlo, konečně jsem to našel...
Ovšem PLETL JSEM SE, protože se jednalo o v8 a ne o motor m57, takže se omlouvám VŠEM za mystifikaci ...
Ardo má tedy pravdu
Má to tedy asi jen benzín, tudíš m57 má termostaty 2
odkaz : http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... 33#1332433
Ovšem PLETL JSEM SE, protože se jednalo o v8 a ne o motor m57, takže se omlouvám VŠEM za mystifikaci ...
Ardo má tedy pravdu
Má to tedy asi jen benzín, tudíš m57 má termostaty 2
odkaz : http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... 33#1332433
-
Butchi
Vlastně nejvíc jsem měl 10.5 ale to jsem natankoval, vynuloval pp, projel městem a pak jsem si blbnul na zasněženým plácku a pak zase městem na kafe...
Druhej den ráno jsem jel do práce a stáhnul to na 8...
Nejhorší je město, tam to valí nahoru, ale jak tu občas někteří píší, že ve městě jim to leze i přes deset, tak to u mě vůbec. Ale je město a město, Olomouc se dá celkem projet v poho...
Druhej den ráno jsem jel do práce a stáhnul to na 8...
Nejhorší je město, tam to valí nahoru, ale jak tu občas někteří píší, že ve městě jim to leze i přes deset, tak to u mě vůbec. Ale je město a město, Olomouc se dá celkem projet v poho...