Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Originál repro BMW E60 dotaz
Ahoj , vím že to většina zavrhuje ale :
Objednal jsem konečně ten HIGH/LOW převodník do své E60 a borec v a-hify.cz mi doporučil , abych signál vzal z repráků , které jsou pod sedačkama .
Můj skromný dotaz na nějakého elektrikáře tady zní :
Není to uplně jedno odkud ten signál vezmu , jestli zepředu , nebo zezadu , nebo pod sedačkama .
Když rádio dává ( teď střílím ) 20w tak dává přece na každý reprák 20w ne ?
TZN nemusel bych se stím srát pod sedačkou ale vzal bych signál zezadu z plata , je to tak ?
Chci si jen potvrdit mou dedukci a to , že přeci dopředu , dozadu a doprostřed nemůže jít z rádia více wattů .
pokud se pletu budu rád opraven .
Další věc je , je dobré ( z elektrikářské stránky ) vzít jeden pol z levého repra a druhý z pravého , nebo je to v tomto případě jedno ?
Děkuji.
Objednal jsem konečně ten HIGH/LOW převodník do své E60 a borec v a-hify.cz mi doporučil , abych signál vzal z repráků , které jsou pod sedačkama .
Můj skromný dotaz na nějakého elektrikáře tady zní :
Není to uplně jedno odkud ten signál vezmu , jestli zepředu , nebo zezadu , nebo pod sedačkama .
Když rádio dává ( teď střílím ) 20w tak dává přece na každý reprák 20w ne ?
TZN nemusel bych se stím srát pod sedačkou ale vzal bych signál zezadu z plata , je to tak ?
Chci si jen potvrdit mou dedukci a to , že přeci dopředu , dozadu a doprostřed nemůže jít z rádia více wattů .
pokud se pletu budu rád opraven .
Další věc je , je dobré ( z elektrikářské stránky ) vzít jeden pol z levého repra a druhý z pravého , nebo je to v tomto případě jedno ?
Děkuji.
Ty středobasy ve dveřích už můžou být za výhybkou, takže tam nebude celý frekvenční spektrum
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- Pavel 528
- Kontaktovat uživatele:
tak spis je otazka,co s toho Hi/Lo prevodniku chces pohanet,zda basak ci predni repra,ci zadni...
pokud basak pres zesik,tak to musis vytahnot z repro co jsou pod sedackama,protoze do ostatnich repro pujde orezanej signal pro ty konkretni repra...
no a samozrejme to musis vytahnout z obou stran,pac basy jsou nekdy jak na prave strane,tak na leve...
pokud basak pres zesik,tak to musis vytahnot z repro co jsou pod sedackama,protoze do ostatnich repro pujde orezanej signal pro ty konkretni repra...
no a samozrejme to musis vytahnout z obou stran,pac basy jsou nekdy jak na prave strane,tak na leve...