Zdravím klubáky. Chci se zeptat jak je to s příhřevem v serii? Mají tyhle auta seriově webasto jako přihřívač nebo alespoň elektrickej příhřev jako měla E46? nebo to nemá vůbec nic? Případně má někdo zkušenost s doděláním webasta? Díky všem za reakci.
podle VIN to určitě nemá nezávislé ale u toho přihřívače nevím jestli by to tam mělo být vypsané... Je to 4/2010 tedy poslední z posledních... Ještě otázka dodělával tu někdo webasto? případně je na to připravená kabeláž? Našel jsem že by to mělo jít dokodovat aby to šlo ovládac přes Idrive. Následně by mě zajímalo jestli tam musí být BMW jednotka v tom Webastu nebo je to jedno?
když to nemá webasto, žádný přihřívač to nemá. A kabeláž připravená nebude, už jsem ji u stejného auta, jen z konce roku 09 hledal. Není tam opravdu ani drátek navíc a to je velice dobře vybavené. Dokódovat lze, jen nevím zda by se dalo dokódovat univerzální webasto
dokodovat to nejde, i kdyby tam prihrivac byl, ta jednotka to neumi. musí tam byt jednotka primo pro e60/65 k_can a hlavne pro plne nezavisle topeni, ne z prihrivace, ta v sobe neobsahuje součástky na spousteni ventilu kterej to pak pro prekodovani vyžaduje... u e90 to překódovat lze.
Tak že musím sehnat webasto z E60/E65. A jak s těma drátama? Existuje nějaká elektrická příprava pro tu domontáž? V katalogu jsem našel sadu webasta na domotáž ale kabeláž jsem tam žádnou neviděl...Jinak dnes jsem konečně dostal auto na hever a opravdu to nemá ani přihřívač....