Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Cena E60/530d

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
gunner

#1 Příspěvek od gunner »

Zdravím,pánové nebyl jste se nahodou někdo dívat trochu podrobněji na tuhle E60? Ta cena mi přijde dost nizká....za takhle docela hezkej kousek.
Také bych uvítal reference na bazar v kterém se to prodává...
Díky :wink:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list
matiz
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matiz »

Hezky kousek ??? Spim ci bdim ?? Bez navigace,ani mala tam neni, bez vyhrevu, se sporakem, s fofrklackem, prvni vyrobene kusy...
LosBizardos

#3 Příspěvek od LosBizardos »

Ty km na Italii a 12 let stare auto??? :-D
Ta vrchni cast volantu asi uz zasila sve...
_milan_

#4 Příspěvek od _milan_ »

co by ste za ty love chtěli ?? :D
Teddy

#5 Příspěvek od Teddy »

Někomu to přijde levný? Tak to je super!! Já se bál, že za to svý už nic nedostanu. :D

Nejdřív jsem si prohlížel fotky. Pořád jsem si říkal proč je to tak pobouraný a dorasovaný. Volant přestříkanej, sedačky vysezený atd. Pak jsem si všiml, že je to dovoz a ještě k tomu z itošky. Jak se sakra dělá ten blicí smajlík...
magisterr

#6 Příspěvek od magisterr »

Tady platí staré bazarnické pravidlo,že každé auto má svého kupce. Víc komentáře si tento kus nezaslouží 8O :D
ROBi
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ROBi »

matiz píše:Hezky kousek ??? Spim ci bdim ?? Bez navigace,ani mala tam neni, bez vyhrevu, se sporakem, s fofrklackem, prvni vyrobene kusy...
+1. Totalne nezajimave auto.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Pazdi »

hehe, jak to má vyleštěnej ten motor:), hlavně že to má křáplej pravej zadní bok (jestli to teda není jen blbej lom světla:-p ) jinak je to skutečně holota holá:) nebrat za ty peníze jde najít i zajimavější povoz:)

e: ehm...pozor 8O má to DD a aktivní řízení - což mě na tu "holotu navenek" docela překvapilo...no a za zmínku stojí možná ještě cd changer - když už nic:)
úplně bych neodsuzoval první kusy - nemá to dpf, což může být pro někoho naopak výhodou
gunner

#9 Příspěvek od gunner »

matiz píše:Hezky kousek ??? Spim ci bdim ?? Bez navigace,ani mala tam neni, bez vyhrevu, se sporakem, s fofrklackem, prvni vyrobene kusy...
Sporák a výhřev beru samozřejmě jako mínus,ale právě bez fofrklacku si to neumim představit :-) To samozřejmě záleží na náročnosti kupujícího.Interiér se mi v té světlé kůží líbí asi nejvíc.Dpf beru jako plus
Někde jsem se kdysi dočetl,že bmw v automatu si kupují jen dědci s hemerojdama... :lol:
:wink:

edit:toho volantu jsem si vůbec nevšim :roll:
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Pazdi »

Někde jsem se kdysi dočetl,že bmw v automatu si kupují jen dědci s hemerojdama... - však ty jednou "dospěješ":) neber to zle, ale 5ka s manualem...nevím možná benzín, 545, 550...ale k pětce prostě automat patří...vlastně bych řekl, že odpůrci automatu se dají zařadit do škatulek:
1. střelci, co si myslí, že s naftovým 530d budou lítat jako s motokárou díky tomu, že to má fofrklacek
2. spořílci, kteří si představují automat, jako nenasystnou bestii, která zvyšuje spotřebu o xy% a jakmile slyší automat vyvstanou v očích další dolárky díky servisu a neuvědomí si, že dělat dvouhmotu a komplet spojku a jsou v tom taky za 20-30k...
3. někteří naši tátové, dědové a případně lidi z okolí, kteří si myslí, že automat dělá z řidiče blbce, který nic neumí a je to jen "mačkač plynu a kroutič volantu.
...
gunner

#11 Příspěvek od gunner »

Ale jo,hezky si to napsal :wink: Já jsem se našel v bodech 1 a 2,teda spíš v tom bodě jedna :) Je pravda,že jsem automat nikdy neměl(měl jsem tu možnost řídit Ečko2.7cdi)je to určitě pohodlný,ale tak nějak nudný a přiznávám,že ta obava z toho servisu se mi drží už několik let....od té doby,co se známemu vysypala převodovka na e39 a byl v tom za 40 bez práce....přišlo mi to tenkrát docela absurdní,že měl auto v ceně cca 160tis.a za opravu měl dát tolik kaček. Ale možná to byl jen mítus,že v e39 se ten automat od GM moc nepoved...asi proto jich je v bazarech 10x tolik co manuálu a nikdo je nechce :wink:
matiz
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od matiz »

To je problem vsech starych a ojetych popelnic, kdyz se vysype neco draheho, nikdo do toho nechce dat prostredky na opravu, nedivim se, mam to nastavene stejne...

Nekolik "prvnich" kusu jsem zazil a mam z nich dodnes nocni mury, nez to opravit, rozumej udelat z toho fajnove auto, to to radsi zapalit, protoze to umi spolykat hoooodne bankovek. A porad je to stara petka. Zase na druhou stranu znam i nekolik vylozene vonavek o ktere se majitele staraji a dopravaji jim. Ale to jsou spis tezke vyjimky, prevladaji vybydlene pelechy.
Filozof

#13 Příspěvek od Filozof »

za kilo by to šlo ale za tyto prachy je to uplně mimo. To auto je vražda od pohledu. :lol:

Už chápu proč se v ČR prodá tolik vražd za přepálené peníze....

A pak tady chudáci co si takové auto koupí brečí že se na tom autě všechno sype, a jak je BMW nespolehlivé a špatné auto....bohužel tak to je.

Lidi se nechají opít rohlíkem.
Giovany1971
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Giovany1971 »

Zlatá pravda.. koupí vrak za pak kaček a až se jim to vysype na hlavu pak skučí a pomlouvají.

Tohle no comment..ne že by na tyhle roky nemohlo mít auto tyhle km..ale v italii je to problém i u Fiat punto 1.2i natož Bmw 530d...tam je minim 100 až 150 dole smotáno
Filozof

#15 Příspěvek od Filozof »

Vím jak vypadá e61 530d s origo 350tis km na tacho. Rozhodně lépe i volant a podobně.

Tohle auto má 400-450k a více. Nebo v tom jezdil dobytek.
kurevtor

#16 Příspěvek od kurevtor »

co se tady ještě řeší? :lol: To auto je hrozný po všech stránkách, cena vysoká. Dynamic drive to nezachrání, protože bude určitě na výměnu po těch 400 tisících co tohle auto má za sebou...
Jirke

#17 Příspěvek od Jirke »

Jenom KRETÉN necha naleštit motor a nenecha obsit nove volant !!!

Kdo chce, muzu mu nafotit origo sport volant při aktuálních 344.xxx km
Teddy

#18 Příspěvek od Teddy »

Kretén ne, to je realita českých bazarníků.
Sen českýho bazarníka je koupit auto neskutečně levně, na stavu záleží!! Čim horší stav, tim líp, protože víc srazí výkupní cenu. HLAVNĚ stočit tomu tachometr klidně až na neuvěřitelnou hodnotu. To je základem úspěchu. Čim míň na tachu svítí, tim líp. Vždycky se najde blbec, co uvěří pohádce o důchodci, kterej s autem prakticky nejezdil. Lak napatlat něčim, co schová všechny škrábance, i když to po umytí všechno vyleze a majitel se z toho zbleje. Spasování kastle je tak blbý vždycky už z fabriky, protože bouraný to rozhodně neni. Hlavně naleštit motor, aby to vypadalo, že o to bylo pečováno. :D
Rány od podvozku zakreje nahlas puštěný rádio, za škytání motoru může starý palivo...... mam pokračovat?

Já blbec jsem si koupil taky auto v bazoši.... byť u nácků. Už bych chtěl jen auto přímo od majitele, jako jsem bral ty předchozí. Má to svý výhody a každej to jednou pochopí.
Jirke

#19 Příspěvek od Jirke »

Teddy píše:Kretén ne, to je realita českých bazarníků.
Bazarnik nerovná se vždy kretén - znam dost bazarniku a dovozcu co auto pekne pripravej, nerikam však do 100% stavu, posrat se muze kdykoli cokoli.
Jen rikam ze tenhle (rozumej ten kdo je aktualne majitel) co prodava tohle BMW kreten je a i když je ten volant banalita za 1500,- tak to to o leccems vypovida.

Je to jedno a porad dokola. Před chvili jsem se vratil z bazaru, ovšem luxusního, kamos tam koupil ctyrlety BMW 530d GT 170.000km v bílý kůži.. No prostě nový auto, dovoz na zakázku..taky samozrejme za jiný prachy nez desetilety E60.
Teddy

#20 Příspěvek od Teddy »

Ať to čtu jak to čtu, nikde nevidim, že bych někde napsal, že bazarníci jsou kreténi. Zkus si to Jirke přečíst ještě jednou. :wink:
Odpovědět