Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Bmw 535d
Zdarec zvažují koupi 535, je to 2009 najeto 140000 za 450000 bez DPH. Je to pro me dost penez ale všichni mi říkají ze to musí byt nějaká smela. Borec to toiz prodává v plné palbě adaptivní tempomat,televize, head-up displej a další serepaticky... Navic to ma v černé fólii lak mel modrou metlu. Pry dal za auto pred 7 mesicema 670000 + 40 servis + 40 ta folie. Da se nejak ověřit pravost vinka? Mam strach aby to nebyla nějaká corka nebo aby to nebylo naboreny. Ma to pražský značky a prodává to v brne... Za kazdej názor diky
- Přílohy
-
- image.jpg (94.03 KiB) Zobrazeno 2036 x
-
- image.jpg (132.97 KiB) Zobrazeno 2036 x
-
- image.jpg (94.51 KiB) Zobrazeno 2036 x
-
- image.jpg (133.36 KiB) Zobrazeno 2036 x
investuj 0,35% procenta ceny a zajeď si ho někam prověřit, v sekci servisy určitě někoho najdeš
¨
předpokládám, že to má šestistupnový automat, pokud ho preferuješ, tak se svez v F10 s novým ZF automatem.
Pokud manuál, tak f10, 525d má po chipu tak 270-280K a rozdíl v ceně bude malý, pokud teda neprahneš zrovna po této kombinaci.
¨
předpokládám, že to má šestistupnový automat, pokud ho preferuješ, tak se svez v F10 s novým ZF automatem.
Pokud manuál, tak f10, 525d má po chipu tak 270-280K a rozdíl v ceně bude malý, pokud teda neprahneš zrovna po této kombinaci.
At ti pošle VIN a zjistíme více. Výbavu a jsou lidi co i CEBII mohou projet a další ....STK která je chvilku a podobně. Pak servis kam to jezdilo celkem nové auto tak musí bejt záznamy v BMW někde ...v praze v renocaru podle toho kde to bylo. ATD.
Takže VIN od toho bych se odrazil. Pak prohlídka s technikem a výbavou diagnostiky .... apod.
Takže VIN od toho bych se odrazil. Pak prohlídka s technikem a výbavou diagnostiky .... apod.
Paráda je už šestikvalt od ZF proti pětikvaltu od GM v E39. Ale u 525d bude mít osmikvalt větší opodstatnění, než u 535dhomy píše:to je mám ho v F10, 525d (6-cyl) a je to opravdu paráda. tři mody (běžný, sport, sport+), navíc mám i pádla pod volantem, ale to každý využívá minimálně.. výhoda je že to ve 180km točí asi 2.400 otáček, takže je to dobrý i na spotřebu:-)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
s tím jsem taky jezdil v X5, se starším GM nemám zkušenost naštěstí žádnou:-)Vlasta píše:Paráda je už šestikvalt od ZF proti pětikvaltu od GM v E39. Ale u 525d bude mít osmikvalt větší opodstatnění, než u 535dhomy píše:to je mám ho v F10, 525d (6-cyl) a je to opravdu paráda. tři mody (běžný, sport, sport+), navíc mám i pádla pod volantem, ale to každý využívá minimálně.. výhoda je že to ve 180km točí asi 2.400 otáček, takže je to dobrý i na spotřebu:-)
pak z automatů ještě z Pajera, pětikvalt, ale to je tank, trochu jiný level

-
- Kontaktovat uživatele:
Rekl bych to asi takhle, dle meho osobniho soukromeho nazoru je uplny nesmysl kupovat olitane ecko za temer 550k s dani, jeste polepene ( zamerne nepisu zmrsene ) folii s prekvapenim co bude pod ni, neverim ze kdyz ji lepili ze nikde nerizli nozikem do laku, no osobne bych se otocil a utikal k modelum F. Ano, o neco drahsi auto, o neco draz se taky nasledne proda. Nedal bych to ani omylem.
wow, 5er se softclose!!! Má to i Logic7.... Ale nemá to Dynamic Drive což je u takhle hezky vybaveného BMW škoda 
Je to dost peněz, to už bych vzal raději sedmičku
že to má folii nic znamenat nemusí, někteří lidé povoláním syn nevědí co s prachama, to je normální....
co myslíte, je chybějící DD blocker?
EDIT: nechybí náhodou DD záměrně, protože auto má ve výbavě S704A M Sportfahrwerk ? Nevylučují se tyhle dvě věci? To by pak dávalo smysl, asi.....

Je to dost peněz, to už bych vzal raději sedmičku

co myslíte, je chybějící DD blocker?
EDIT: nechybí náhodou DD záměrně, protože auto má ve výbavě S704A M Sportfahrwerk ? Nevylučují se tyhle dvě věci? To by pak dávalo smysl, asi.....
Suskin: sorry napsal jsem to jako lopata - ta věta byla otázka, zda chybějící Dynamic Drive je blocker pro koupi tohodle auta
ale ono je to bez DD asi naschvál když to má M podvozek...
matiz: jasně, nebyla by to sedmička 2009, ale hezky E65 FL z 2007, 750i...
na to by Suskinovi prachy stačili
ale každý máme jiné preference 

matiz: jasně, nebyla by to sedmička 2009, ale hezky E65 FL z 2007, 750i...

-
- Kontaktovat uživatele:
a není to náhodou naopak? když se dívám na foto toho interieru - zdá se mi, že sloupky má černé - to se s tou folii někdo drbkal tak, že i tohle řešil?
když jsem zadal vin do dekoderu vyhodilo to u barvy tohle info: http://www.bmwarchiv.de/color/490.html
což by zase měla být černá
když jsem zadal vin do dekoderu vyhodilo to u barvy tohle info: http://www.bmwarchiv.de/color/490.html
což by zase měla být černá

TO jsou zase kecy že 4,5 a 5litr žere.... ten kdo to napíše asi tento model nezná.
To auto s LPG jezdí mnohem levnějši jako 535d.
A pokud na benzín jezdí kolem 13litru průměr a 9litru nafta a spočítá se servis nafty navíc tak mi vyjde dost podobně i stím benzínem budou na tom dost podobně.
750i s LPG mnohem lepší volba. jak toto předražené naftové 5er. asi tak.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=106909
nechci do toho kecat ale nejeden 5er fanda přešel na 7er V8 s LPG a chrochtá si blahem.
Když už takové prachy někdo chce dát za BMW 5 tak 7er vypadá daleko líp po všech stránkách jak výbavou, luxusem a silným motorem tak i bezpečností atd....
Ale každej at se rozhodne sám.

To auto s LPG jezdí mnohem levnějši jako 535d.
A pokud na benzín jezdí kolem 13litru průměr a 9litru nafta a spočítá se servis nafty navíc tak mi vyjde dost podobně i stím benzínem budou na tom dost podobně.
750i s LPG mnohem lepší volba. jak toto předražené naftové 5er. asi tak.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=106909
nechci do toho kecat ale nejeden 5er fanda přešel na 7er V8 s LPG a chrochtá si blahem.
Když už takové prachy někdo chce dát za BMW 5 tak 7er vypadá daleko líp po všech stránkách jak výbavou, luxusem a silným motorem tak i bezpečností atd....
Ale každej at se rozhodne sám.