Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Kolik platíte za povinné ručení u své E39?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
matiz
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od matiz »

No, ja zase slysel ze pojistovny zvolily jinou strategii, pry neplat nic co bezpodminecne nemusis, udajne, ale je to jedna pani povidala nechteji platit uz skla z POV pokud neni pripojistene, ze pry nelze dokazat ze to sklo rozbilo to auto prede mnou...

Jenom jeste malinko ke sklum v dokumentaci pro kalibraci destaku je vyslovne uvedene ze neni li sklo original, destak nemusi fungovat... Urcite to tam nepisou jen ze srandy.

Jinak mas pravdu, s deset let starym autem autorizak uz moc nehrozi, moje melo tenkrat tri roky, navic pojistovna, takze jsem vubec nic neresil... Proto vim i tu cenu.
fasik

#82 Příspěvek od fasik »

Pokud máš sklo připojištěné, je pojišťovně prakticky jedno jak se to stalo, pokud neřekneš že sis ho rozbil sám, že si chtěl nový ;-)

Pojišťovny samozřejmě nehradí co nemusí, je to jen byznys, z náboženskýho přesvědčení to nedělají...

Před rokem mi měnili přední sklo na E39 a stálo to 10 000 Kč, senzory ani žádný jiný věci tam nejsou a byla to prvovýroba...
Odpovědět