No, ja zase slysel ze pojistovny zvolily jinou strategii, pry neplat nic co bezpodminecne nemusis, udajne, ale je to jedna pani povidala nechteji platit uz skla z POV pokud neni pripojistene, ze pry nelze dokazat ze to sklo rozbilo to auto prede mnou...
Jenom jeste malinko ke sklum v dokumentaci pro kalibraci destaku je vyslovne uvedene ze neni li sklo original, destak nemusi fungovat... Urcite to tam nepisou jen ze srandy.
Jinak mas pravdu, s deset let starym autem autorizak uz moc nehrozi, moje melo tenkrat tri roky, navic pojistovna, takze jsem vubec nic neresil... Proto vim i tu cenu.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolik platíte za povinné ručení u své E39?
Pokud máš sklo připojištěné, je pojišťovně prakticky jedno jak se to stalo, pokud neřekneš že sis ho rozbil sám, že si chtěl nový 
Pojišťovny samozřejmě nehradí co nemusí, je to jen byznys, z náboženskýho přesvědčení to nedělají...
Před rokem mi měnili přední sklo na E39 a stálo to 10 000 Kč, senzory ani žádný jiný věci tam nejsou a byla to prvovýroba...

Pojišťovny samozřejmě nehradí co nemusí, je to jen byznys, z náboženskýho přesvědčení to nedělají...
Před rokem mi měnili přední sklo na E39 a stálo to 10 000 Kč, senzory ani žádný jiný věci tam nejsou a byla to prvovýroba...