Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vyber e60
-
- Člen Klubu
jak říkám v SZ ..takových KM se člověk zalekne, ale není z čeho moc vybírat a +300k mají už víceméně převážně všechny. Čeho bych se ale doporučoval NEBÁT je do toho ihned zainvestovat do oprav a odložit si bokem aspoň 50k,-. Kor u dieslů že..GubaXan píše:takže těch km se nemam bat?

Myslím že brzdy, tlumiče, silentblocky, spojku, setrvák, nebo turbo, vstřiky a čerpadlo nikdo zaráz před prodejem neměnil. Takže často něco z toho přijde.
GubaXan: dopuručil bych ti prohlídku a diagnostiku v BMW salonu jako poslední možnost. Jednak to mají drahé jak prase, druhak ti řeknou polovinu věcí. Myslím že základní prohlídka na heveru je za nějakých 800,- a to bez diagnostiky... Tuším že za komlet s diag chtěli 3600,- , no a když usilovně sháníš a potřebuješ prohlídnout 3 auta týdně tak to pak trochu leze do peněz. Navíc já na tu za 800 čekal 3 hodiny... 
Lepší máš když ti auto prohlídne nějakej servisák prověřený třeba tady na foru.

Lepší máš když ti auto prohlídne nějakej servisák prověřený třeba tady na foru.
Už tři měsíce řeším další povoz, měl jsem pár vybraných 530i e60, ale před týdnem jsem měl možnost svést se v 540i e60 a jede to neskutečně... Takže nyní koukám po 545i xD.... Zajímá mě jaké poruchy má tento motor (na co si dát pozor)
Našel jsem ( velice časté problémy):
vodní pumpa
O kroužek
těsnění víka ventilů
Nějaké další ?????
Našel jsem ( velice časté problémy):
vodní pumpa
O kroužek
těsnění víka ventilů
Nějaké další ?????
třeba tahle http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw ... 80796.html
dobrý auta jsou na mobile.de vetšinou max 5-7 dní a jsou pryč...
Ja myslel u nas. Na mobilku to taky sleduju, ale na to nemam cas jezdit do nemec.lofuughu píše:třeba tahle http://www.mobile.de/cz/zna%C4%8Dka/bmw ... 80796.html