Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
aktivní tempomat bezklíčkové odemykání
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem keyless měl u první e61 rok 11/2006 a byl jsem z toho zklamanej. Zamykání dost často nereagovalo u kufru sporadicky a poté co jsem dal folie tak vubec. Nevím jak to mohlo něco ovlivnit. Byl tam i jiný klíček. Myslím ze nebyl dobíjecí nebo tak něco.
Pak pri odjezdu ze supermarketu vidím pana s velkou krabici v ruce jak balancuje na jedny noze a máchá s tou druhou pod naraznikem u F11. Až do auta jsem slyšel jak nadává. Samozřejmě ze se mu to neotevrelo.
Poslední třešnicka byla kdyz sem videl jak si nahrávají ten signál zloději a tím padem odemknout startují a během par vteřin bez alarmu atd odjíždí. Sice to byl nejaký Land cruiser ale princip stejný.
Ted jsem celkem rad ze to nemám. Aspoň me to nerozciluje.
Pak pri odjezdu ze supermarketu vidím pana s velkou krabici v ruce jak balancuje na jedny noze a máchá s tou druhou pod naraznikem u F11. Až do auta jsem slyšel jak nadává. Samozřejmě ze se mu to neotevrelo.
Poslední třešnicka byla kdyz sem videl jak si nahrávají ten signál zloději a tím padem odemknout startují a během par vteřin bez alarmu atd odjíždí. Sice to byl nejaký Land cruiser ale princip stejný.
Ted jsem celkem rad ze to nemám. Aspoň me to nerozciluje.
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
A aspon třeba u E65 nemá vliv na odemykání, jelikož CA neřeší odemčení auta, CA jen zjistí přitomnost klíče u dané CA Antény (u E65 je v každé klice) E90 má např jen dvou klikách, E60 má tuším taky to lowend CA s dvouma klikama. CA naslédně indetifikuje "klíč" a pošle do FBD telegram po K-canu a FBD lajně. FBD si pak přes anténu ověří přitomnost klíče a autorizuje plovoucí klíč. takže odemčení E65 s CA je uplně stejny jako odemčení auta bez CA.