Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
strongflex vs powerflex
Uvažuju, že si nechám zrepasovat zadní nápravu, ale už mě nebaví furt utrácet tisíce za silentbloky, které najedou 20 - 30 tis po rozbitých cestách a jsou utržené nebo vymlácené, tak bych se přikláněl spíš k polyuretanům...
jaký na to máte názor?? vydrží to víc?? nebo jdou taky po několika tisících srát?? Zároveň bych chtěl auto i zpevnit... Chci to na svoji E39 530d sedan. Mám tam R18 kola s gumama 245/40 a 285/35, takže je ten nápor na ty nápravy celkem znát...
a která značka je lepší? strongflex nebo Powerflex??
díky za rady
jaký na to máte názor?? vydrží to víc?? nebo jdou taky po několika tisících srát?? Zároveň bych chtěl auto i zpevnit... Chci to na svoji E39 530d sedan. Mám tam R18 kola s gumama 245/40 a 285/35, takže je ten nápor na ty nápravy celkem znát...
a která značka je lepší? strongflex nebo Powerflex??
díky za rady
mam najeto pres 70tis km na nejlevnejsi sadě od ATP (bral jsem to jako test), R17 kola, po Praze a okolo, takze "středověk"... doted no problem, nedavno na 3D geo (prakticky zadne zmeny po roce a neco)...
budes mit spis nekde neco povoleneho nebo spatne namontovane...
“Ability is what you're capable of doing.”
Kolik jsi za tu sadu dával?Hanz píše:mam najeto pres 70tis km na nejlevnejsi sadě od ATP (bral jsem to jako test), R17 kola, po Praze a okolo, takze "středověk"... doted no problem, nedavno na 3D geo (prakticky zadne zmeny po roce a neco)...
-
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
EdyBoyS píše:No brzdy mám hodně velký, když jsem měl mpaket kola R17 tak jsem měl mezi kolem a třmenem mezeru tak 1cm

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Nápodobně, mě mezi brzdičem a kolem neprojde nalepovací závaží. Už několikrát jsem po vyvážení reklamoval, že se kolo netočí 

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
hele já mám 540 po fl. a ta má po M5 největší brzdy a jdou tam 16" a na M5 brzdy jdou 17" proto je tam budu dávat,chtěl jsem 4pístky,ale nechám to takEdyBoyS píše:No brzdy mám hodně velký, když jsem měl mpaket kola R17 tak jsem měl mezi kolem a třmenem mezeru tak 1cm
-takže pokud máš sériový brzdy tak tam dáš i 16" kola
tak 50000km to už je celkem slušné,ale jak píše edy po 15000km bych jim to omlátil o hlavu,já zatím měnil jen ložisko a i jarax říkal že už tak pevný podvozek dlouho neviděl,že většinou u E39 to bývá rozhrkané,mám teda i M podvozek
-jinak ani nevím co tam teď je-já na podvozku nic nedělal
-tak uvidíme až začne něco mlátit,ale jak tak čtu tak popravdě člověk ani neví co koupit,když to má výdrž třeba rok
-jinak ani nevím co tam teď je-já na podvozku nic nedělal
-tak uvidíme až začne něco mlátit,ale jak tak čtu tak popravdě člověk ani neví co koupit,když to má výdrž třeba rok
Loziska jsem zatim menil jen na zadku(obe),predek zatim dobrej.Taky zalezi kde edy dily kupuje,aby to nebylo nejaky polsky blato.Jestli kupujes nekde levne u no-name prekupnika,tak zmen prodejnu.Nechci tady delat reklamu,ale treba voton.cz nabizi dobrou kvalitu za prijatelnou cenu
http://www.voton.cz/cz/e-shop/624026/c5 ... a-8ks.html
http://www.voton.cz/cz/e-shop/624026/c5 ... a-8ks.html
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
dobrý výsledky na původní dotaz.. to zas nevím jestli bych chtěl jezdit s E39 (Mpaket) na 16" a shánět k vůli tomu další sadu, nebo ještě lepší černý plechy - kanáldeklypadre píše:-takže pokud máš sériový brzdy tak tam dáš i 16" kola

Takže k věci, volil bych verzi na běžný ježdění (v tomto případě červený jen pro ilust. náhled). http://www.strongflex.eu/en/51-e39-sedan-95-03
- ale jednoduše rovnou koupit tady na klubu od ostřílenejch dodavetelů z placené inzerce apod..