mám dotaz ohledně E39. Při pročítání fóra jsem narazil na to, že byly v E39 vyhřívané i zadní sedačky (lavice). Je to tak, nebo se pletu? Jak moc je náročné to sehnat? Zkoušel to někdo? A jak náročné je (pokud to teda existuje a je možné sehnat) to zapojit do auta, kde nic takového není? Má to nějak nachystanou el.?
nevim jesi je to nachystany, ale myslim ze sikovnej elektrikar kterej to nekdy uz delal sezene vyhrivaci decky, odcalouni sedacku a zapoji to a nainstaluje novy vypinace.. Ja vim, neni to origo, ale poslouzi
ale pokud je to pripraveny, tak to muze vse vypadat jako origo - jen se sezenou origo spinaci tlacitka..
origo nejsou, jednoduse to dodelat nejde, priprava na to logicky neni, decky bys dostal az pod nejakou podkladovou vrstvu a realne by to topilo tak za 15min = cele nesmysl delat.
Reseni je dat dozadu deku, pokud tam nekomu rano mrzne řiť
Hanz píše:origo nejsou, jednoduse to dodelat nejde, priprava na to logicky neni, decky bys dostal az pod nejakou podkladovou vrstvu a realne by to topilo tak za 15min = cele nesmysl delat.
Reseni je dat dozadu deku, pokud tam nekomu rano mrzne řiť
No, vzhledem k tomu, že vzadu nikoho téměř nikdy nevozim (ani nechci), tak jsem to chtěl jen pro doplnění výbavy díky