Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pruser se ztratou klicu/doklady
Cau, jsem v pekne bryndě. Ztratil jsem klice od me e39. Zamecnici nedokazali otevrit auto, jen mi z nej dokazali vydloubat doklady a kupni smlouvu. V BMW mi objednali klic podle vin, ale rekli mi ze mi ho vydaji az budu ve velkem technicaku uveden, nebo az kupni smlouvy notarsky overim. Auto nestoji doma. Predchoziho majtele / prodejce se mi stale nepodarilo zkontaktovat. Tak me napada ze jestli by nekdo neumel udelat na cerno evidencku..., abych to mohl prepsat na sebe s tim ze bych pak dostal klic od BMW. Opravdu kdyz se sere tak se sere. Klic uz mam zaplaceny 4700 a nejake drobne... Snad mi poradite. Diky
-
- Klubové ID: 1463
- Kontaktovat uživatele:
aha...sry špatně jsem to četl - myslel jsem, že potřebují něco, kde uvidí, že je to tvé - mimochodem - v TP jsi uveden, jakmile původní majitel odhlásí auto na tebe - takže by neměl být problém doložit kupní smlouvu a TP, kde je auto odlhášeno na tebe ne?
jinak je to docela ...otevřít kapotu, černou evidenčku...se moc nediv, že lidi neradí;-)
jinak je to docela ...otevřít kapotu, černou evidenčku...se moc nediv, že lidi neradí;-)
-
Fx
- Člen Klubu
- Klubové ID: 1705
- Kontaktovat uživatele:
Ono to někdy opravdu dost dobře nejde. Zámky HU58 mají lamely na střídačku a pokud je nějaká zaseklá, tak zámek sice s původním klíčem funguje, ale s novým už fungovat taky nemusí, klíč tam nejde potom ani strčit. Původní klíč bývá obroušený podle zaseklé lamely. S ohledem na velikost zámečnických nástrojů a tím bytelnost může nastat problém v tom, že odpichovák lamelu prostě nepřetlačí. Napadá mě ještě jedno možné řešení, a to kdyby měl původní tazatel např. aspoň trochu detailní fotku klíče na plocho.Vlasta píše:Tak si najdi nějakýho pořádnýho zámečníka. Jsou nástroje, kdy to jde i bez zámku
Nemluvě o tom, že výšky zubů mají u starých zámků dost velké vůle, pak je problém trefit výšku zubu, i když máš zámek před sebou rozebraný. Existujou na to speciální nástroje a databáze kombinací výšek, ale už je to taková "vyšší dívčí".
KKKuba - napřed musíš odpíchnout stavítka, abys klíčem otočil. A v tom bývá kámen úrazu. U dvoucestných zámků HU58 to prostě není až tak snadné.
-
- Klubové ID: 2855
právě proto, že chtějí být krytí - když jsem kupoval klíček na 730, tak chtěli v Inveltu kopii smlouvy a občanku. Ještě jsem musel podepisovat čestné prohlášení, že jsem majitelem auta...Teddy píše:Proč teda neověříš ty podpisy na kupní smlouvě?
Osobně se sice divim, že jim to v servisu stačí, ale ověřit podpisy na smlouvě je to nejmenší.
Jinak přeji ať se do auta dostaneš a příště neztrácet klíče. Vyplatí se to ;-)
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Jsi mě nepochopil.... Já bych ty bezpečnostní opatření naopak zásadně přitvrddil!hurvajs77 píše:právě proto, že chtějí být krytí - když jsem kupoval klíček na 730, tak chtěli v Inveltu kopii smlouvy a občanku. Ještě jsem musel podepisovat čestné prohlášení, že jsem majitelem auta...Teddy píše:Proč teda neověříš ty podpisy na kupní smlouvě?
Osobně se sice divim, že jim to v servisu stačí, ale ověřit podpisy na smlouvě je to nejmenší.
Jinak přeji ať se do auta dostaneš a příště neztrácet klíče. Vyplatí se to
Když mi pošleš svuj VIN, tak sepíšu smlouvy, u notáře je necham ověřit a v BMW mi klidně udělaji klíček? Patrně i s imo. No kurva to snad neni možný!! Přece ten vin je vidět skrz sklo. Takže když někdo parkuje u paneláku, tak mu to timhle způsobem může kdokoliv ukrást. Vy se tu ještě předháníte s radama, jak to otevřít... Vemte rozum do hrsti ne? neříkam, že je to tenhle případ, ale víte kdo všechno tohle může číst?
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
Urcite budou chtit i velky TP. Az ti to budou chtit ukrást, zcela urcite si nenechaji vyrobit klic ale pujdou na to trochu jinak. A za par minut auto meni majitele. Ten kdo to bude chtit ukrást, ten to tady cist zcela jiste nebude. Ten dostane vybaveni, někdo ho s tim nauci a pak uz se zacnou ztrácet vytipovane auta.