Ahojte,
Tak uz je to taky,klekla me prevodovka.Trvalo to cca 2 dny a uz necouva vubec.Mam v 525tds r.99 prevod zf 5hp18 se zelenym stitkem.Co tam muzu dat? cerny stitek to je jasne,ale jak je to s motorizacema.davalo se to i do benzinu ne?a jak hydromenic? Nebo musim zase sehnat vse z TDS ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vymena prevodovky-jakou?
-
- Klubové ID: 1947
Mě to kdysi měnil Standa Holý na Praze 10, myslím, že jsem převodovku koupil za 8 a výměna stála bůra. Samozřejmě vyměnil filtry a olej. Kdyžtak mu zavolej, tel. je 605292660, můžeš se ho zeptat a nebo si to rovnou nechat vyměnit
Já tehdy kupoval převodovku s měničem jako zajíce v pytli z vrakáče, ale ze stejnýho auta, dokonce mi někdo říkal, že záleží jestli mám td nebo tds a podle mě jí trvalo přeřazení z 2 na 3 občas dýl než by mělo, takže ideálně kupovat od někoho ověřenýho. To auto jsem pak asi po půlroce rozstřelil, takže nevím, jak dlouho by bejvala fungovala:) kvůli tomu jak občas špatně přeřadila tak jsem jí ani neprodával ale rovnou vyhodil...
Já tehdy kupoval převodovku s měničem jako zajíce v pytli z vrakáče, ale ze stejnýho auta, dokonce mi někdo říkal, že záleží jestli mám td nebo tds a podle mě jí trvalo přeřazení z 2 na 3 občas dýl než by mělo, takže ideálně kupovat od někoho ověřenýho. To auto jsem pak asi po půlroce rozstřelil, takže nevím, jak dlouho by bejvala fungovala:) kvůli tomu jak občas špatně přeřadila tak jsem jí ani neprodával ale rovnou vyhodil...
-
- Klubové ID: 1947
no tyvole to bych nechtel bejt ten kuryr co to veze
i kdyz je fakt ze jeden kamos byl schopnej to uzvednout v jednom cloveku, ale to je magor:)
kazdopadne jeste jsem se nekde docet ze v 520i je stejna prevodovka.. ale to je ted uz asi fuk:) bejvaj tam maly rozdily. a zaruku jsem mel taky, ale kdyz uz to tam jednou das tak to zas vyndavat...

kazdopadne jeste jsem se nekde docet ze v 520i je stejna prevodovka.. ale to je ted uz asi fuk:) bejvaj tam maly rozdily. a zaruku jsem mel taky, ale kdyz uz to tam jednou das tak to zas vyndavat...