Ahoj, tento týden 19.11. mně přes noc někdo ukradl airbag z e60 malý volant (kulatý airbag ). Auto bez jedine známky poškození a dokonce bylo ráno i zamknute. Druhou noc je známý v jednu ráno vyrušil u svého bawa v obci 15 km od Třebíče naštěstí zavčas.
Zároveň Prosím o radu jak auto zabezpečit a případnou nabídku airbagu do volantu.
Přeji více štěstí než jsem měl tento týden já
Ahoj Jarda
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pozor krádež airbagu v Třebíči
To je zlej sen. Někdo jde vykrást auto a ukradne airbag z volantu ? ? ?
To jsem ještě neviděl.
Zloději kradou celé auto nebo drahé komponenty ala navigace nebo podobně ale airbag za pár šupů někomu stojí za to, že půjde do vězení ? Nějak mi to rozum nebere. Kdy se začnou krást voňavky z aut a koberečky ?
Bych za to posílal lidi na dva roky do uranovejch dolů. To by byl úbytek krádeží v čr.
Co se tady neděje v této republice ...

To jsem ještě neviděl.
Zloději kradou celé auto nebo drahé komponenty ala navigace nebo podobně ale airbag za pár šupů někomu stojí za to, že půjde do vězení ? Nějak mi to rozum nebere. Kdy se začnou krást voňavky z aut a koberečky ?
Bych za to posílal lidi na dva roky do uranovejch dolů. To by byl úbytek krádeží v čr.
Co se tady neděje v této republice ...