Jaký je rozdíl mezi modulem MK3 a MK4 v e39??
Konečně jsem se rozhodl, že si asi nechám zapojit tv 16:9 do svojí e39 ale mám k ni jen modul mk3 tak nevím jestli se vyplatí ještě dokupovat mk4 nebo se na to mám vykašlat, prodat to a koupit raději dynavin?? Poraďte... Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
MK3 vs MK4
MK3 je jen na CD, Evropa je na 10 CD, na hranicích se musí občas přehazovat, procesor má nižší výkon, vyhledávání a přepočítávání trasy trvá déle. MK4 je na DVD, dnes je Evropa na 2 DVD, pokrytí se částečně překrývá
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Jak říká Vlasta, MK3 je celkově pomalá kvůli slabšímu procesoru, má starší zobrazení mapových podkladů, nejde nastavit v menu ani jas displeje a 3D pohled (to jde jen na MK4 s posledním softem). Navíc k tomu potřebuješ jen dvě "placky" na DVD 
Dynavin je technologicky určitě někde jinde ale nehodí se vzhledově do interiéru auta a nekomunikuje s palubním PC (spotřeba, nastavení nezávislého topení atd..)
Takže já pořád zůstávám u originální verze a na ty další blbosti mám mobil
TV+USB na filmy jsem si tam nainstaloval sám takže mi ke spokojenosti už moc nechybí.
Kdyby si měl zájem jednu počeštěnou MK4 mám na prodej.
MK3

MK4

Kdyby si chtěl aby ti v autě fungovala i televize (DVB-T) tak to za chvíli začnu nabízet. Podmínkou ale je mít v autě videomodul (v menu položku Televize)

Dynavin je technologicky určitě někde jinde ale nehodí se vzhledově do interiéru auta a nekomunikuje s palubním PC (spotřeba, nastavení nezávislého topení atd..)
Takže já pořád zůstávám u originální verze a na ty další blbosti mám mobil

Kdyby si měl zájem jednu počeštěnou MK4 mám na prodej.
MK3

MK4

Kdyby si chtěl aby ti v autě fungovala i televize (DVB-T) tak to za chvíli začnu nabízet. Podmínkou ale je mít v autě videomodul (v menu položku Televize)

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD