Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 - najdi
Nevim jestli je to vhodne tema do teto rubriky, ale proc to nezkusit.
Uz par mesicu hledam E61 v benzinu a stale nic. Pouze ta jedna v BDKAUTO s nekorektnim VINkem a potom jeste jedna na nejlevnejsi-autopujcka a ta byla tak nerealna jako cely prodejce dohromady, jen neexistujici kus za podezrele nizkou cenu.
Ptam se proto, ze uz jsem bezradny v hledani a at neutratim rozpocet zase za AUDI, kterych je o trochu vice.
Nabizim odmenu 5000kc. Pokud nekdo o necem v benzinu vite, dejte info a kdyz se mi bude libit a koupim odmena je vase.
Uz par mesicu hledam E61 v benzinu a stale nic. Pouze ta jedna v BDKAUTO s nekorektnim VINkem a potom jeste jedna na nejlevnejsi-autopujcka a ta byla tak nerealna jako cely prodejce dohromady, jen neexistujici kus za podezrele nizkou cenu.
Ptam se proto, ze uz jsem bezradny v hledani a at neutratim rozpocet zase za AUDI, kterych je o trochu vice.
Nabizim odmenu 5000kc. Pokud nekdo o necem v benzinu vite, dejte info a kdyz se mi bude libit a koupim odmena je vase.
- pavproch
a proč si pro to nezajedeš do reichu?
autoscout24 mi aktuálně ukazuje 133sedanů e60 a 33kombíků E61 530i... na mobile.de toho beztak bude ešče víc...
když sem před 2 lety vybíral Z4, taky sem si tady nemohl vybrat, bo nebylo z čeho (skoro)... a taky sem se dovozu z říše bál, ale nebylo to nic složitého...
autoscout24 mi aktuálně ukazuje 133sedanů e60 a 33kombíků E61 530i... na mobile.de toho beztak bude ešče víc...
když sem před 2 lety vybíral Z4, taky sem si tady nemohl vybrat, bo nebylo z čeho (skoro)... a taky sem se dovozu z říše bál, ale nebylo to nic složitého...
Skoro jsis odpovedel sam. Na mobile koukam porad a vim, ze tam nake jsou, ale neni to jak kupovat levnejsi granule pro psa a jet si pro ne za hranice kdyz jsou v akci. Aspon tak to beru zatim ja.pavproch píše:a proč si pro to nezajedeš do reichu?
-
- Klubové ID: 2105
Když to nezkusíš, nemá smysl tu brečet... jako granule pro psa ve slevě to není, ale stavba jaderný elektrárny taky ne....filiposvw píše:Skoro jsis odpovedel sam. Na mobile koukam porad a vim, ze tam nake jsou, ale neni to jak kupovat levnejsi granule pro psa a jet si pro ne za hranice kdyz jsou v akci. Aspon tak to beru zatim ja.pavproch píše:a proč si pro to nezajedeš do reichu?
-
- Klubové ID: 2105
xyron píše:Dokud to nezkusíš, nemá smysl tu brečet... jako granule pro psa ve slevě to není, ale stavba jaderný elektrárny taky ne....filiposvw píše:Skoro jsis odpovedel sam. Na mobile koukam porad a vim, ze tam nake jsou, ale neni to jak kupovat levnejsi granule pro psa a jet si pro ne za hranice kdyz jsou v akci. Aspon tak to beru zatim ja.pavproch píše:a proč si pro to nezajedeš do reichu?
To ja vim taky, ze vse jde kdyz se chce jenze to proste neni jen o tom vzit do kapsy deset tisic a vydat se, co potom.xyron píše:Když to nezkusíš, nemá smysl tu brečet... jako granule pro psa ve slevě to není, ale stavba jaderný elektrárny taky ne....filiposvw píše:Skoro jsis odpovedel sam. Na mobile koukam porad a vim, ze tam nake jsou, ale neni to jak kupovat levnejsi granule pro psa a jet si pro ne za hranice kdyz jsou v akci. Aspon tak to beru zatim ja.pavproch píše:a proč si pro to nezajedeš do reichu?
- pavproch
o moc víc teho fat není třeba...
hledat, hledat, vybírat na webu (imho soukromý prodejce "helmut" je menší riziko než autohandel)
pár nejvetších favoritů obvolat/obmailovat (v němčině zvládám nur "zwei bier, bitte" a přesto sem si "Helmutem" (který zase pro změnu znal jen asi tři slovíčka v English) domluvil fpoho...
plaťák nebo dva řidiči
a postup, jak vyřídit papíry sem popsal v odkazu viz výš...
fakt na tym nic moc není....
hledat, hledat, vybírat na webu (imho soukromý prodejce "helmut" je menší riziko než autohandel)
pár nejvetších favoritů obvolat/obmailovat (v němčině zvládám nur "zwei bier, bitte" a přesto sem si "Helmutem" (který zase pro změnu znal jen asi tři slovíčka v English) domluvil fpoho...
plaťák nebo dva řidiči
Uvidime, dam si limit do konce roku. Kazdopadne dik.pavproch píše:o moc víc teho fat není třeba...
plaťák nebo dva řidiči
Ahoj,
doporučuji nastavit si na mobile.de hlídacího psa, mít nachystané peníze a být připraven skoro kdykoli vyrazit pro auto..
Já dlouho hledal 545 v kombíku. Do hlídacího psa jsem si dal kombík, benzín, automat 530-550i do 10tis. eur.. Za týden tam naskočí max 1-2 auta a pokud mají dobrou cenu a stav, obvykle jsou max. do dvou dnů pryč.
Pak jsou auta, která jsou na mobile.de pořád. Většinou jsou vylítané už i podle fotek, nebo hodně drahé. Sem tam přijde info o nové ceně, takže předpokládám nějaké vraky co nikdo nechce.
Jednou se např. v Mnichově objevila vyjímečně zachovalá 530i se skutečně max. výbavou co jsem v 530i viděl. Hned jsem volal, pán mi říkal, že to byla nějaká předváděcí nebo novinářská edice, která měla i věci, které se v 2004 nedaly oficiálně objednat. Dokonce měla i pěkně "kulatý VIN končící CC68000", takže možná nějaké spešl x-tisícté auto
Trošku jsem zaváhal, protože jsem chtěl spíše 545. Když jsem druhý den znovu volal, že bych pro to teda přijel, už byla prodaná..
Chtěl jsem 545 s mpacketem, dynamic drive, hud, dsp hifi, komforty a el. otvíráním kufru (co má tohle má už většinou skoro vše), nakonec se našla se sport. sedačky, bez. el. kufru. Volal jsem naštěstí jako první, domluvil jsem se hned na druhý den ráno a přes noc jsem zajel do DE, zaplatil a odjel.. Přijet tam trochu později, už by tam nebyla.
Podobnou zkušenost mi potvrdil i známý co vozí auta. Říkal, že už mu některá auta prodali před nosem i když byl domluvený a že jednou musel přidat i pár set euro oproti inzerované ceně, že prodejce nečekal takový zájem a cenu zvýšil..
Hlídacího psa jsem si zatím nezrušil, ze zvědavosti, ale za poslední 3 měsíce se tam stejná 545 neobjevila, takže koupě rozhodně nelituji i když další investice byly veliké..
Každopádně 530 je mnohem více než 545, něco určitě najdeš. Slabší než 530i nekupuj, všechny žerou téměř stejně. Když najdeš nebourané, nezničené za rozumnou cenu, tak není moc co řešit. Drobnosti jdou vždy opravit, ale počítej vždy s rezervou min. 2tis eur.
I u auta v top stavu potřebuješ vyměnit náplně, většinou extra sadu kol a obvykle se najde hromada blbostí co už majitel před prodejem prostě neřeší.
doporučuji nastavit si na mobile.de hlídacího psa, mít nachystané peníze a být připraven skoro kdykoli vyrazit pro auto..
Já dlouho hledal 545 v kombíku. Do hlídacího psa jsem si dal kombík, benzín, automat 530-550i do 10tis. eur.. Za týden tam naskočí max 1-2 auta a pokud mají dobrou cenu a stav, obvykle jsou max. do dvou dnů pryč.
Pak jsou auta, která jsou na mobile.de pořád. Většinou jsou vylítané už i podle fotek, nebo hodně drahé. Sem tam přijde info o nové ceně, takže předpokládám nějaké vraky co nikdo nechce.
Jednou se např. v Mnichově objevila vyjímečně zachovalá 530i se skutečně max. výbavou co jsem v 530i viděl. Hned jsem volal, pán mi říkal, že to byla nějaká předváděcí nebo novinářská edice, která měla i věci, které se v 2004 nedaly oficiálně objednat. Dokonce měla i pěkně "kulatý VIN končící CC68000", takže možná nějaké spešl x-tisícté auto

Chtěl jsem 545 s mpacketem, dynamic drive, hud, dsp hifi, komforty a el. otvíráním kufru (co má tohle má už většinou skoro vše), nakonec se našla se sport. sedačky, bez. el. kufru. Volal jsem naštěstí jako první, domluvil jsem se hned na druhý den ráno a přes noc jsem zajel do DE, zaplatil a odjel.. Přijet tam trochu později, už by tam nebyla.
Podobnou zkušenost mi potvrdil i známý co vozí auta. Říkal, že už mu některá auta prodali před nosem i když byl domluvený a že jednou musel přidat i pár set euro oproti inzerované ceně, že prodejce nečekal takový zájem a cenu zvýšil..
Hlídacího psa jsem si zatím nezrušil, ze zvědavosti, ale za poslední 3 měsíce se tam stejná 545 neobjevila, takže koupě rozhodně nelituji i když další investice byly veliké..
Každopádně 530 je mnohem více než 545, něco určitě najdeš. Slabší než 530i nekupuj, všechny žerou téměř stejně. Když najdeš nebourané, nezničené za rozumnou cenu, tak není moc co řešit. Drobnosti jdou vždy opravit, ale počítej vždy s rezervou min. 2tis eur.
I u auta v top stavu potřebuješ vyměnit náplně, většinou extra sadu kol a obvykle se najde hromada blbostí co už majitel před prodejem prostě neřeší.
Diky za doporuceni, na mobile si to uz hlidam pres pul roku a nerikam, ze se mi uz neco za tu dobu nelibylo, ale neni to proste za rohem. Ja mam problem si najit cas zajet do prahy na toz do nemecka. Ale hlavne nikam nespecham, ja si pockam. Ted mam jeste A4ku a golfa ti se sice na brasku tesi, ale neni kam spechat. Dikmaxmin píše:Ahoj,
Jednou se např. v Mnichově objevila vyjímečně zachovalá 530i se skutečně max. výbavou co jsem v 530i viděl. Hned jsem volal, pán mi říkal, že to byla nějaká předváděcí nebo novinářská edice, která měla i věci, které se v 2004 nedaly oficiálně objednat. Dokonce měla i pěkně "kulatý VIN končící CC68000", takže možná nějaké spešl x-tisícté autoTrošku jsem zaváhal, protože jsem chtěl spíše 545. Když jsem druhý den znovu volal, že bych pro to teda přijel, už byla prodaná..
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem byl minuly tyden manželce pro golfa tdi dsg kousek za hranicemi. Z Prahy jsme tam byly za cca 2 hodiny i s pauzu a Koukal jsem tam na tohle. Vím ze to je asi víc než jsi psal ale jsem si jistej ze to není konečná cena. My jsme na skoro poloviční ceně sundali skoro 500,- euro takže doporucuju hledat i v dražších vodách a pak je zkusit sundat.
Co se tyka handliru tak jsem kupoval obě e61 v bmw autohausech a absolutně bez problému naopak auto po servisu, nalesteny a s poctivým servisem.
http://home.mobile.de/home/index.html?c ... _200183340
Co se tyka handliru tak jsem kupoval obě e61 v bmw autohausech a absolutně bez problému naopak auto po servisu, nalesteny a s poctivým servisem.
http://home.mobile.de/home/index.html?c ... _200183340
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
To sice není hranatý kombík
ale určitě fešák!
Hele napiš sem nebo mi klidně do SZ co přesně hledáš, popř. link na nějaký ukázkový auto a eventuelně kontakt. V sobotu budu sedět s M3maniakem zrovna ohledně dovozu jedný 5er 525i.. Můžu pozjišťovat co a jak a třeba by jsme se ti ozvali.
Jinak to je ten co tady "všem" vozí Báwa na přání ze zahraničí

Hele napiš sem nebo mi klidně do SZ co přesně hledáš, popř. link na nějaký ukázkový auto a eventuelně kontakt. V sobotu budu sedět s M3maniakem zrovna ohledně dovozu jedný 5er 525i.. Můžu pozjišťovat co a jak a třeba by jsme se ti ozvali.
Jinak to je ten co tady "všem" vozí Báwa na přání ze zahraničí

Hele a co tohle: http://auto.bazos.cz/inzerat/41452473/5 ... UALTOP.php
Je to tak krásné, že bych se možná spokojil i s manuálem.
Kdybych už neměl svou 545, tak pro to hned jedu.
S manuálem to bude jistě žrát ještě méně než 545 automat, takže reálně půjde jezdit i za 10-12 LPG...
Cena je naprosto super, zvlášť pokud je to opravdu TOP stav jak píše, jen sada Mkových kol vyjde tak na 40. tis. a ten duplex výfuk s m5 nárazníkem je prostě bomba.
A kdybys nechtěl ten výfuk + nárazník, tak nabízím výměnu za seriový + mpacket nárazník ve stejné barvě + nějaký rozumný doplatek
Je to tak krásné, že bych se možná spokojil i s manuálem.
Kdybych už neměl svou 545, tak pro to hned jedu.
S manuálem to bude jistě žrát ještě méně než 545 automat, takže reálně půjde jezdit i za 10-12 LPG...
Cena je naprosto super, zvlášť pokud je to opravdu TOP stav jak píše, jen sada Mkových kol vyjde tak na 40. tis. a ten duplex výfuk s m5 nárazníkem je prostě bomba.
A kdybys nechtěl ten výfuk + nárazník, tak nabízím výměnu za seriový + mpacket nárazník ve stejné barvě + nějaký rozumný doplatek