Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e61 - tlumiče a ramena koupě

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
TaxiTaxi

#21 Příspěvek od TaxiTaxi »

mcconrad

#22 Příspěvek od mcconrad »

ahoj, tak jsem vymenil ty tlumice v listopadu, vse ok. vcera a dnes prejezd pres retarder a hrozny skripani, tohle mi nedelal ani ten co byl KO...
cabatomas

#23 Příspěvek od cabatomas »

A daval si i nove ulozeni tlumicu?
mcconrad

#24 Příspěvek od mcconrad »

tak to ti nereknu, sehnal jsem si tlumice s tim, ze zbytek meli dodat v servisu, prachovky atd., tak predpokladam, ze to udelali...kdyby bylo puvodni, tak to tam muze litat? v tomto se nevyznam...
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#25 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Skřípe? Od zadních nebo předních? No každopádně otázka na ten servis nesou jakousi záruku.
mcconrad

#26 Příspěvek od mcconrad »

Uz sem tam volal, ale maji volno ted. Proste kdyz jsem prejel retarder, tak to udela z obou stran takovy rachot nebo zakvoceni jak se to zhouplo nevim jak to popsat. Kazdopadne to zaclo az ted. Jezdim s tim dva mesice ok a ted tohle...otazkou je, kdyz jsem tlumice dodal jak se k tomu budou stavet....co to ulozeni?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od matiz »

mcconrad píše:otazkou je, kdyz jsem tlumice dodal jak se k tomu budou stavet....co to ulozeni?
V podstate je odpověď velmi jednoducha. Zpravidla zalezi na tom, jakou castku jsi jim tam nechal, at uz v minulosti nebo nyní a taky co tomu bude. Pokud to je v dilu které dodali oni, zaplati to zpravidla dodavatel dilu, pokud je to v dile který sis donesl, zaplatíš to nejspis znovu.

Pokud někdo da nove tlumice, predpokladam ze da i nove ulozeni, protože to proste k tomu patri dohromady, pouze ve výjimečných pripadech se menit nemusi. Tema vyjimecnyma pripadama mam na mysli ze odejde tlumic třeba po 20k km a předtím bylo menene. Ja menil v cca 190k a predni ulozeni bylo uz trochu na sracky, moc by uz nevydrželo. Zadni naprosto OK, ale není to položka co by nesla utáhnout, samo ze tam slo uplne všechno nove.
mcconrad

#28 Příspěvek od mcconrad »

takze myslis, ze se ty tlumice nemohli poskodit, kdyz tam zustala ta puvodni ulozeni? jezdim s nema jak jsem psal cca dva mesice...to mam teda radost, rikal jsem, ze si vemu pouze tlumice a zbytek chci od nich, takze jsem pocital, ze budou vedet co a jak...
mcconrad

#29 Příspěvek od mcconrad »

ahoj, tak to byly silentbloky na stabilizatoru tlumicu, ted vse OK.
Delate sbihavost po vymene tlumicu? Dnes jsem se pripletl k diskuzi a typek rikal, ze ji dela vzdy po vymene tlumicu...jaky na to mate nazor...
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#30 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Gumový domky uložení stabíku? To je zapaktel. Taky mě to takhle vrže přes retardér, ale neděsím se z toho.. asi budou už zteřelejší no.

Geo samozřejmě :!:
Odpovědět