Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e61 - tlumiče a ramena koupě
Uz sem tam volal, ale maji volno ted. Proste kdyz jsem prejel retarder, tak to udela z obou stran takovy rachot nebo zakvoceni jak se to zhouplo nevim jak to popsat. Kazdopadne to zaclo az ted. Jezdim s tim dva mesice ok a ted tohle...otazkou je, kdyz jsem tlumice dodal jak se k tomu budou stavet....co to ulozeni?
-
- Kontaktovat uživatele:
V podstate je odpověď velmi jednoducha. Zpravidla zalezi na tom, jakou castku jsi jim tam nechal, at uz v minulosti nebo nyní a taky co tomu bude. Pokud to je v dilu které dodali oni, zaplati to zpravidla dodavatel dilu, pokud je to v dile který sis donesl, zaplatíš to nejspis znovu.mcconrad píše:otazkou je, kdyz jsem tlumice dodal jak se k tomu budou stavet....co to ulozeni?
Pokud někdo da nove tlumice, predpokladam ze da i nove ulozeni, protože to proste k tomu patri dohromady, pouze ve výjimečných pripadech se menit nemusi. Tema vyjimecnyma pripadama mam na mysli ze odejde tlumic třeba po 20k km a předtím bylo menene. Ja menil v cca 190k a predni ulozeni bylo uz trochu na sracky, moc by uz nevydrželo. Zadni naprosto OK, ale není to položka co by nesla utáhnout, samo ze tam slo uplne všechno nove.