Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Viskózní spojka e39 540
Nejlepší způsob je vyrobit/půjčit si na to přípravek. Má číslo 11 5 030 a vypadá takhle - http://www.pelicanparts.com/catalog/ima ... r/3008.jpg
Ten horší způsob, je nasadit na to co nejdelší klíč a švihnout do něj velkym kladivem, hlavně se trefit
Mě se to nikdy nepodařilo, asi mam auta moc rád a dával jsem malou ránu. S přípravkem je to opravdu pohodička. 
Pozor - je tam opačnej závit!!!
Ten horší způsob, je nasadit na to co nejdelší klíč a švihnout do něj velkym kladivem, hlavně se trefit

Pozor - je tam opačnej závit!!!
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
dlouhý plochý šroubovák+kladivo, jemně klepnout po směru hodinových ručiček po okraji té matice, zkusit nasadit 32 klíč a povolit po směru hodinových ručiček, když nepovolí, tak znovu šroubovák, pokud to ale někdo utáhnul na krev, tak jedině přípravek nebo zapřít mezi šrouby co drží řemenici pásovinu a povolit
hlavně zpět se neutahuje klíčem jen rukou natočit a hotovo
hlavně zpět se neutahuje klíčem jen rukou natočit a hotovo
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
to se mi ještě nestalo, ale díky za info, tak na to si dám bacha, zatím jsem všechny viděl zastavit s motorem nikdy neměly takový točivý moment, aby pokračovaly dále a překonaly mnou ručně dotaženou maticiJaraX píše:bratn,
samozřejmě že se viskospojka utahuje i zpět, je na to v Tisu i moment, ja to jednou ve spěchu zapoměl a pak jsem zakaznikovi platil vrtulu, při zdechnutí motoru se vrtule točila dal a normalně vypadla roztočena.