Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E61 530xd - huči ze předu
Ahoj kluci, auto mi nejak huci, je to podobne jako ve 105 kdyz hucel vzadu diferak. Kdyz jedu cca. od 30km/h az 100km/h kdyz zmacknu spojku stale huci i kdyz vyradim na neutral se stazenyma okykkama noc neslysim, pouze v interieru. Diky ua tipy. Ps: na odskakane gumy to nevypada a v leve prave zatacce zadna zmena pouze co ksem vypozoroval ke kdyz jedu setrvacnosti a vice plynem ldyz dam jen lehounce tak prestane.
- Giovany1971
- Klubové ID: 3968
- Kontaktovat uživatele:
Pokud můžeš bezpečně vyloučit gumy a ložiska,, tak už ti zbývá jen převodovka a mezinápravák,, mám pocit že u x ska je tam slabé místo,,ale určitě se to tady řešilo pokud je to tímknedlifek píše:Ahoj kluci, auto mi nejak huci, je to podobne jako ve 105 kdyz hucel vzadu diferak. Kdyz jedu cca. od 30km/h az 100km/h kdyz zmacknu spojku stale huci i kdyz vyradim na neutral se stazenyma okykkama noc neslysim, pouze v interieru. Diky ua tipy. Ps: na odskakane gumy to nevypada a v leve prave zatacce zadna zmena pouze co ksem vypozoroval ke kdyz jedu setrvacnosti a vice plynem ldyz dam jen lehounce tak prestane.
Nechám vyměnit všechny oleje a uvidím. Snad se vše vyřeší. Ale kdyby náhodou zvednu na hever a pojedu, snad to dole uslyšíme a neodjedu. 
Hrozně mě ničí, že to dělá za tepla i za studena stejně. V převodovce je tak o cenťák méně kapaliny, dále jsme se nekoukali.
Oba diferáky, mezinápravový i převodovka se zalévá až po nalévací šroub?
Je dobré mít auto nakloněné, nebo může být klidně v rovině? Díky za případné tipy.
PS: jak se projevuje ložisko na karadnu?

Hrozně mě ničí, že to dělá za tepla i za studena stejně. V převodovce je tak o cenťák méně kapaliny, dále jsme se nekoukali.
Oba diferáky, mezinápravový i převodovka se zalévá až po nalévací šroub?
Je dobré mít auto nakloněné, nebo může být klidně v rovině? Díky za případné tipy.
PS: jak se projevuje ložisko na karadnu?
Tak oleje vyměněny, žádná změna. A hloupý nápad na zvedáku taky nic neukázal (následně chyb jak sviň).
V zadním diferenciálu byl pěkně hnusný tmavý olej a to možná i s vodou.
Hučení není úplně zepředu, ale možná vzádu - proto že se to hrozně nese.
Uměl by to někdo vůbec někdo inteligentně vyřešit?
Co to ložisko na kardanu? Odchází vůbec?
V zadním diferenciálu byl pěkně hnusný tmavý olej a to možná i s vodou.
Hučení není úplně zepředu, ale možná vzádu - proto že se to hrozně nese.
Uměl by to někdo vůbec někdo inteligentně vyřešit?
Co to ložisko na kardanu? Odchází vůbec?