Díky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
help-e39 saloon-nemůžu otevřít kufr
-
darkw0nder
Zdravím všechny, nenapadá někoho jak pokud možno s co nejmenším poškozením otevřít kufr? Mám následující problém, centrál mi nejede už nějakou dobu-neřešil jsem, ale potom začaly blbnout i zámky, jak u řidiče,tak na kufru, prostě člověk musel trocha šramotit a točit v dírce, než se dveře otevřely či zavřely, nějak nemám čas, tak jsem opravu pořád odkládal, ale 2 dny zpátky jsem zapomněl zhasnout světla a vytloukl si baterku,takže jsem potřeboval do kufru, no a zaboha ho nemůžu otevřít-teď můžu šramotit jak dlouho chci,ale nic prostě..jde slyšet jak to tam cvaká,ale kufr se prostě neotevře..strávil jsem u toho už celkem dost času, tak poprosím o radu..není nějaký chyták, nebo nenapadá někoho jak ten kufr otevřít? Ocením každou radu
Díky
Díky
-
OndraBMW535i
-
OndraBMW535i
-
darkw0nder
-
elegant047
-
Zdenda530d
Stalo se mi to samé - (nešlo manuálně otevřít víko) - odpojil jsem baterku a zabouchl kufr a už neotevřel... tak jsem napojil přes kabely druhou baterku a centrálem to otevřel. Po otevření jsem zjistil, že mi vypadlo táhlo z mechaniky zámku - takže jestli se ti stalo to samé a máš centrál v háji jsi nejspíš pěkně v pr....
po nasunutí táhla a zajištění páskou je po problému.
A jestli napojíš baterku od motoru zkus ještě otevřít el. tlačítkem z interiéru, jinak už asi žádná elegantní možnost není...
po nasunutí táhla a zajištění páskou je po problému.
A jestli napojíš baterku od motoru zkus ještě otevřít el. tlačítkem z interiéru, jinak už asi žádná elegantní možnost není...