Ahoj, dle výbavy mám sportovní odpružení S226A Sportliche Fahrwerksabstimmung, Sports suspension settings, ale na zadním tlumiči mám kód 33526769011 a na měchu 37126765602. Tyto díly ale odpovídaji asi standardu a né sportovnímu odpružení...na předek jsem se nedostatal. Měchy předchozí majitel měnil, ale tlumiče vypadají originál..těžko soudit.... Tak nevím jaké přední a zadní tlumiče koupit...díky za každý postřeh
čau , ja mel m paket podvozek origo sachs.. změnil jsem na bilstein b8 v kombinaci s HaR pružinou - předek a vzádu jsou měchy a sachs tlumiče a nevim jestli take nezměnim na bilstein... ale zaleží to na tobě ve finale..
Neni ten Bilstein B8 sprint moc tvrdej na každodenni ježděni?
Řešim co dat na svoji e39 530d misto origo mpaket podvozku protože je ko...
Bilstein b8 si dával třeba kámoš na auto se kterým jezdí vrchy, tak mi to přijde brutálně tvrdy... Kam s tim autem jezdiš?
e61 530d mam na každodení ježdění na co jineho měl jsem i tvrdší podvozky.. tenhle mě vyhovuje od m paketu se liši snad jen o trochu, více udelaly ty pružiny vpředu.. v kombinaci s měchama vzadu no problem... každopadně e90 co mam doma na klasickem podvozku je mnohem pohodlnější ale to me vubec nebavi..zaleži kdo co chce sto lidi sto chutí. jezdil jsem i na koni tuhostne stavitelnem s eibach pružinama na e36 a to byl teprve žebřinák
P.S. b8 neni nic extra je vhodny pro snižene pružiny , řekl bych že na vrchy nedostatečný , neřeknu kdyby b10 nebo b12...
2 Tříkolkář beemwee61: otázka jestli to sportovní nastavení neobsahuje jen snížený pružiny. Co vím, tak až M pakety mají i jiný (a kratší) tlumiče a silnější stabiky atd.. U E39 a E46 těch variant podvozků je taky víc, žejo.
více variant určitě je , např otec ma na autě ne mpaket podvozek ale nějaky (Sportliche Fahrwerksabstimmung) .. je to vysoký jak koza a tvrdší než moje b8 se sniženyma pružinama a vic než m paket.
Totic píše:2 Tříkolkář beemwee61: otázka jestli to sportovní nastavení neobsahuje jen snížený pružiny. Co vím, tak až M pakety mají i jiný (a kratší) tlumiče a silnější stabiky atd.. U E39 a E46 těch variant podvozků je taky víc, žejo.
mel jsem B8 sprint pul roku na aute se snizenyma pruzina a bylo to super zatacky clovek vubec neresil, ale jedes ve meste mirne zvlnena cesta kterou nemas sanci citit s normalnim podvozkem a natrasaj se ti kozy s pupkem...