Zdravím,
Mám dost velkej problém, odvzdušnoval jsem spojku. Odvzdušnoval jsem a vytekla mi při tom tak 0.2l kapaliny...pak jsem zjistil že musím nejdřív vyndat váleček a zmáčknout ho při tom povolit odvzdušnovák pak utahnout a povolit. Dal jsem pak váleček zpět ale pedál je uplně volnej. KDyž povolím odvzdušnovák tak jde do nádobky jenom vzduch ani kapka oleje. Neví někdo v čem je problém? Je to dost naléhavé...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 spojka odvzdušnění
Jen pro upresneni to neni olej, ale brzdova kapalina a jak nazev napovida, tak bude ve spolecne nadrzce s brzdovou kapalinou pro brzdy. To ze vyteklo cca dve deci znamena, ze vytekla vsechna, ktera je urcena pro spojku (jedna nadobka, ale je v ni prepazka). Ono ji tam je fakt malo.
Takze vyndat levy pylovy filtr, dolit brzdovku DO PLNA a jit odvzdusnovat. Hlavne at nekdo porad doliva tu brzdovku, protoze je fakt hned pryc.
Odvzdusnit bud odsavackou, pokud je k dispozici, nebo jeden slapat, druhej povolovat odvzdusnovak. Jde to i nechat protect, ale slapani je jistota.
Takze vyndat levy pylovy filtr, dolit brzdovku DO PLNA a jit odvzdusnovat. Hlavne at nekdo porad doliva tu brzdovku, protoze je fakt hned pryc.
Odvzdusnit bud odsavackou, pokud je k dispozici, nebo jeden slapat, druhej povolovat odvzdusnovak. Jde to i nechat protect, ale slapani je jistota.