Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

bmw e39 523i po výměně spojky, problém, díky za rady

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dawidBMW523i

#1 Příspěvek od dawidBMW523i »

zdravím dával sem novou spojku LUK , po výměně mi to dela menší problémy snad menší.
Při rozjížděni a pouštění spojky to dela takej divnej zvuk, "vrže" a nezabírá hned rychlosti , chyta se az od trojky nahoru, kde muze byt problem ? muže to byt jen tým ze je nova a ze sedne a bude to ok ? nevím jak se chova auto s novou spojkou , mam strach jestli všechna prace stym nebyla zbytecna a bude se to muset znovu rozdělat, díky za jakekoliv rady.
horan
Klubové ID: 4040

#2 Příspěvek od horan »

To je divny. Vetsinou klouzou vyssi kvalty. Ty si nechal stary pritlacak a setrvacnik a dal jen lamelu? Dal si tu lamelu spravne? Neotocil si ji? Lozisko si menil taky?
dawidBMW523i

#3 Příspěvek od dawidBMW523i »

dal sem novou lamelu, pritlacny kotouč a ložisko jenže to ložisko tam nějak nesedlo tak je tam to stare org. dělal to cele známý a prej to udělal dobře, no dnes na to mechanik s o více hodně zkusenostma řekl že je to spatne namontovane, něco neudělal dobře, jednička se rozjíždí chůzi důchodce, a proste celkove výkon uplne někde jinde , včera to udělal a dnes mi to skapalo a už sem nenastartoval, klíčkem sem točil a zadna elektrika zadnej start, kontrolky nesvitily , prostě uplne mi ko, po cca 30 m tlačení se rozsvítíly kontrolky a už to šlo nakopnout, při každém pouštění spojky to vrže.

v pondělí porada , domluva ,a v týdnu se to udělá, a snad to po 2 mesicach pojede jak má.
Odpovědět