Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39 topeni

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Brnda

#1 Příspěvek od Brnda »

tak mi odeslo topeni v aute, zajel jsem na vrakac zkusit jezka zda to je tim, bohuzel nebylo, ale rikam si, treba je ko, tak jsem koupil novy, po namontovani se vetrak znova roztocil, ale hučí a nejel na všechny rychlosti..takhle jel dva dny a pak vybita baterie a vetrak nejede, odpojil jsem jezka, protocil s ventilatorem a zase jel v klidu...toci se bez problemu, ale vydava hrozny zvuky, tedu z opet nejede..predpokladam ze odesel ventilator..nebudu nikam strikat olej..spis rozeberu a sezenu novej at mam klid..nemate tu nekdo zkusenosti s rozebranim a jakou znacku ventilatoru sehnat? diky
mika_hakkinen
Klubové ID: 1487
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od mika_hakkinen »

vypada to na uhliky.
zde mas video at vis do ceho jdes: https://www.youtube.com/watch?v=o3CP9RXiX0M
cele se to v jednom da stihnout behem celeho dne.
bartpt
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bartpt »

Dělal jsem to teď o víkendu. Celá výměna něco přes dvě hodiny. To video co je vložené je vcelku pěkně podrobné. Jen třeba airbag jsem nevyndaval..
Cena nového větráku byla cca 2400.

Ježek se dá sehnat od 800 ale ten u digital. regulace nefunguje tak citlivě jako originál. Hella se da koupit za 1500
Brnda

#4 Příspěvek od Brnda »

Ja sehnal febi dle kodu. I kdyz porad ta stara verze sle snad chvili pojede. Ted jsem ho odpojil a sezenu ten ventilator. Jskej vzit?
Michal-E39

#5 Příspěvek od Michal-E39 »

No ty ...., to už mi příjde snadnější snad i vyndat motor než ten větrák. Nedá se k němu dostat někudy z prostoru pod kapotou? Doufám, že tohle nebudu muset nikdy dělat.
Brnda

#6 Příspěvek od Brnda »

Tak vetrak novy. Uz nehuci a jede. Jezek origo bmw a dnes jsem si vsiml ze kolisaji otacky. Jakoby se chtel zastavit a pote ihned nabehne zpet a furt dokola. Nejaky tip? Rele atd?
Jinak vymena vetraku mi trvala asi 2hodiny
Odpovědět