prosim mate tady v okoli prahy na to nekdo ten pripravek a jste ochotny mi to vymenit? pripadne muzete nekde nekdo nekoho doporucit? dik vsechny servisy i lidi co k nim jezdim to nemaj....zn. cim driv tim lip. Zatim jsem se ptal Ondry z Holubice a ten muze az za 10 dni, tak shanim jinde...
[quote="Soptiiik"]Žádné přípravky k tomu netřeba [/quote
Tak vyndání starých bych pochopil,to se nějak vypreparuje ale montáž nových?Máš nějakej zdravej postup,či co se dá použít...
bez přípravku se stává že praskne nápravnice - je z hliníku !!!
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
čau, měnil jsem je sám a je to dost náročné, žádný stahovák v dílně nepasoval kvůli předsazené hlavně silembloku. Jedna možnost je vyndat nápravnici a sundat je na hydrauliském lisu, druhá je uřazat hlavy a vylisovat běžným stahovákem, i tak bylo potřeba silemblok odrazit. u sedanu je to mnohem jednodužší, zpětná montáž je jednoduchá stačí vyleštit uložení v nápravnici a lehce namazané wdčkem tam jdou rukou. Každopádně bez správného stahováku je to pro zkušeného mechanika na celé dopoledne
Já nevím. Ty 4 velké jsem měl se stahovákem za 2 hodiny a ty 2 malé (na každé straně jeden) další dvě hodiny. V garáži na zemi.
Jen je důležité mít správné přípravky.