Zdár baworáci , mam prozbu , budu menit komplet tlumiče a chci se zeptat co rozebrat a co nemusim abych si nepridelal zbytecne praci, nikdy jsem to nedelal , je to na e39 sedan
čau, předek jednoduchej, povoliš matičky nahoře pod kapotou na kastli, a pak dole u kola je jeden šrub... vytahneš vymeniš 20min celkem oba. ale zadek nevim za sedačkama by to mělo byt ...ale to neporadim .. budeš asi muset oddělat i ty plasty... no a dole u kola to znaš
ahoj přední jsou v pohodě na výměnu,ale zadní se musí vyndat zadní lavice pak ty boční tapecy pak se vycvakají ty cvoky co drží ten dekl tlumící hmota a jsi tam
mám podvozek od Ta technic komplet a ten co je na aute chci zanechat pro případ kdyby neco ale co prave nevim jestli se musi vse povolit a rozebrat , neb konretní veci a zadek jestli a kudy se dostanu na horni uložení , mam sklopne operáky tak snad nemusi lavice ven ne a je to pod tapeci v kufru nebo az pod platem ???
az tak jo kamarad je ma taky a nestezuje si , ale je fakt ze jezdi po novych silnicich a ne v taknkodromu no asi jsem si nabehl , skusim a pripadne je vymenim no zase zpet , diky za info klucí díky všem