Zdravím... obracím se zde na forum jelikoz tu zde jiste najdu nekoho kdo pomuze pripadne poradi ...
mam problem se kterym se nejspis moc lidi nepotkalo
jedna se mi o to že mi jednou nechtelo nastarotovat auto...po cca hodine co stalo na parkovisti auto odstaveno a nasledne zjisteno ze nejde nafta do motoru,cerpadla vsechny ok ale byla zavada na ridici jednotce (nejaky rezistorek) pojistky i relatka ok tak ridici jednotka se opravila a po mesici jezdeni opet stejny problem akorad jeste horsi na ridici jednotce se opravena cast opet znicila + se obevila dalsi zavada na r.j obavam se nejhorsiho a to vymena ktera asik neni snadna co se tyce softu klicu,imobilizeru apd ... nevi nekdo vic ? co by mohla byt pricina ? nebo nekdo kdo by dokazal poradit ? nekdo kdo se s tim setkal ? pri druhem pripadu auto chciplo za jizdy respektive pri rozjizdeni z krizovatky ... budu rad za nejake rady ... predem moc diky auto nema moc nalitano je v dobrem stavu ale ridici jednotka ....................
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 530D 7/2001/manual prob.ridici jednotka
-
- Kontaktovat uživatele:
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Mika má pravdu, pokud se situace opakovala, tak bude problém někde dál po cestě ve svazku...
Každopádně jednotka ideálně v páru s EWS, protože EWS3 už nejde párovat s autem tak snadno. Musela by se vyresetovat jednotka motoru DDE do virgin state, pak teprve jde párovat. A to resetování neumím, protože se mi nevyplatí věnovat tomu ten čas...
Každopádně jednotka ideálně v páru s EWS, protože EWS3 už nejde párovat s autem tak snadno. Musela by se vyresetovat jednotka motoru DDE do virgin state, pak teprve jde párovat. A to resetování neumím, protože se mi nevyplatí věnovat tomu ten čas...
právě první oprava proběhla na rychlo musel sem se vracet z moravy do prace ... vse slapalo jak melo ale po zhruba mesici stejna zavada akorad rozsahlejsi ... co se tyce priciny vubec nevim co by to mohlo byt driv me napadlo uvolnene plusko na baterce po prvnim pripadu vsak opravene ... a udelalo to znovu... pokud se teda chlapcum nepodari opravit puvodni ridici jednotku tak budu nejspis muset sehnat starsi nebo pouzitou ... na kolik by cca vyslo porizeni jednotky + to sparovani apd ? ma nekdo predstavu ? je tato zavada bezna ? ...