Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530dA (2001) - brzdy v Plzni
-
- Kontaktovat uživatele:
Před pár dny jsem měl měněný komplet brzdové destičky a teď mi občas blikne nebo svítí kontrolka ABS a ASP (nebo jak se říká té ikonce protiskluzu). Hádám že bude v háji čidlo nebo jen kontakt. Každopádně dnes cestou do Plzně za příbuznými jsem si zkusil jaké to je brzdit bez ABS a už to zažít nechci.
Můj dotaz a prosba - doporučíte nebo zprostředkujete mi někdo rychlý a kvalitní servis v Plzni, abych ve středu večer mohl jet domů opět s plnohodnotnými brzdami? Snad to bude jen banalita.. Díky
Můj dotaz a prosba - doporučíte nebo zprostředkujete mi někdo rychlý a kvalitní servis v Plzni, abych ve středu večer mohl jet domů opět s plnohodnotnými brzdami? Snad to bude jen banalita.. Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Hurych byl velmi ochotný, zařídil mi "přednost" hned na ráno a jak slíbil, tak splnil. Přijel jsem, nějaký borec nahodil diagnostiku, zjistil tři chyby na čidle na zadním pravým kole. Kolo sundal a ejhle - po nedávné výměně destiček mi servisák vrátil kabeláž do špatných držáků a tak se prodřela za jízdy o kolo... Takže palec nahoru za ochotu a přístup. Co mě nemile překvapilo, bylo zjištění, že napíchnutí na diagnostiku je dnes pouze online na Bosch a musel jsem vysolit 600 kč de facto za 15 minut práce. Nepíšu to proto, že bych těch peněz litoval (proplatí mi to ten servisák, co udělal chybu), ale že mě sere Bosch a systém, jaký zavedli
Zlaté časy diagnostiky ve starém notebooku zadax na srazech