čau už asi půl roku kalkuluju a sháním M-paket na předek na E60,když si to člověk ustrojí sám nebo už hotovej-vše se pohybuje v rozmezí 14-16000,-i s barvou,ale je tam práce s tou výztuhou,PDC,náfuky k brzdám jiný,tudíž nabídl sem i za rozumný koruny M5 nárazník kterej je obdobnej akorát má jinou střední mřížku bez těch GRIL mřížek a jiný adaptéry k mlhám,zeptám se už to někdo dával na seriovou E60 ten M5 ?slyšel jsem že tam je problém s mlhama že se musí povyměňovat spousta věcí protože na ně nemá prostě držáky,co doporučujete ?na M5 se vyprdnout a dodělat M-Paket ?
Přílohy
325x275_4437993914.jpg (41.25 KiB) Zobrazeno 2731 x
Kdysi jsem řešil stejný problém a nakonec i když jsem měl možnost obou nárazníků za stejnou cenu tak jsem zvolil M paket na M5 nárazníku je toho víc co nesedí a mám i pocit že M5 nárazník nemá otvory pro mlhy a já mlhy dost vyuzívám.
No tý redukce mlhovek na M5 si všímám prvně. Je fakt, že M5 nárazníků jsem poslední dobou v inzercích pár viděl, tak okolo 5-7tis. Mě se ale víc lajkuje M paketovej bumper.
Totic píše:No tý redukce mlhovek na M5 si všímám prvně. Je fakt, že M5 nárazníků jsem poslední dobou v inzercích pár viděl, tak okolo 5-7tis. Mě se ale víc lajkuje M paketovej bumper.
jj za tu cenu jdou sehnat,ale všechny ty plastový kravinky krytky mřížky adaptéry na mlhy samotný mlohy ledviny PDC čidla a náfuky k brzdám vyjdou na jednou tolik
nechci kecat, ale sousedův mladej měl onehda podobný nápad, ale pořešil to mpaketem, protože říkal něco ve smslu, že pokud by dal M, tak musí dát i blatníky...ale ruku do ohně za to nedám...spíše to ber jako jednu z možných úskalí
chce to připojištění k ručení - srážka se zvěří:-D mám na kontě dvě srny, několik zajíců za jeden rok....byl to smutný rok ...a od doby, co jsem si to připojistil, tak jsem ještě nic nepotkal:-D