Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 konverze na audio jack a změna CD

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
RealD
Klubové ID: 3297
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od RealD »

Zdravím
Mám tento audio systém bez changeru v kufru
Obrázek

Mám dva dotazy
Ten důlěžitější:
Prosím moc pěkně, jak se do tohoto systému dá zavést, aby z něho šel kabel jack 3,5mm a mohl poslouchat hudbu z připojeného zařízení jako např. přehrávač MP3 nebo hlavně mobil?? Dost to potřebuji. Nedokážu si vůbec představit právě, na co přepnout na jakej vstup aby to šlo, zda to dát místo CD, nebo toho RDS (nvm co to je) natož jak to zapojit, co koupit.
Mám 530d E39 1998

Dále, mám v autě udělaný telefon, jde to nějak spojit s mobilem? Abych přijimal hovory z mobilu? Díky moc

Druhý dotaz
Jde místo toho CD přehravače mít jen uložnej prostor? Existuje a dá se někde koupit nějaká plastová nádobka místo něho co by tam pasovala? popř. kde? nemohu to nikde sehnat. CD je dnes pro mě retro a nepoužívám.
Lucifer
Klubové ID: 3086

#2 Příspěvek od Lucifer »

1. Napiš mi a domluvíme se do rádia ti udělám 3,5 jack.

2. Na telefonování musíš zajistit duplikovanou sim aby si mohl mít stejný číslo. Nebudeš jí vylamovat z tý karty ale celou velkou kreditku strčíš do toho telefonu. Nebo si koupíš druhou sim jen do auta.

Pak je ještě varianta zainvestovat sehnat ULF Bluetooth a dodělat přímo BT aby si mohl mít jen připojenej telefon. (ceny od 10-20tis kč)

3.Nejde s tím nic vymyslet protože to nikdo nevyrábí, navíc tohle je rádio a ten panel pod ním je jen ovládácí displej.
RealD
Klubové ID: 3297
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RealD »

Ahoj psal sem ti. nereaguješ? Díky
Odpovědět