Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW e34 denní svícení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
maxiik01

#1 Příspěvek od maxiik01 »

ahoj , určitě to tu už někdo řešil , jen to nemohu zaboha najít , dá se do e34 dodělat denní svícení jako kupříkladu na e46 v dálkových světlech nižším výkonem svitu žárovky??? je mi jasný že u e46 je to pomocí přeprogramování což u e34 nehrozí.
Ramzzes

#2 Příspěvek od Ramzzes »

aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od aDAm_2 »

co sem tak zjistil tak za pomocí standardní el. instalace ne. Existovala nějaká US verze která měla denní svícení.

Jinak to můžeš řešit nějakým vlastním řešením. Viděl jsem i třeba něco na styl E39 kdy se použily světla dálky.
Batler

#4 Příspěvek od Batler »

V tich mlhovkách to neni špatný :)
Pak existuje možnost namontovat UHP V3 ale to se na E34 moc nehodí, můj názor. Viděl jsem ty V3 jenom dálkovej jako denní a nwm takový divný :D
A pak tohle, se mi celkem libí :)

Obrázek
maxiik01

#5 Příspěvek od maxiik01 »

...no co sem vydumal já bylo koupení relé co po nastartování sepne , určeno pro denní svícení , teď jen zvolit ten světelný zdroj , buďto provrtat parabolu a přidat tam nějakou standartní žárovku pro denní svícení a nebo , pokud bych chtěl použít teda ty dálkový , tak udělat smyčku a přes soustavu relé dát do serie žárovky pro dálkový světla , čímž snížím jejich svítivost , ale přijde mi to jako děsná prasárna
Kail

#6 Příspěvek od Kail »

V těch dálkáčích s nižšim výkonem se mi to líbí,jenom jak to elegantně vyřešit :) .

V mlhovkách asi nee,to si bude každej myslet že jsi blbec co jezdí na mlhovky,nemluvě o tom že to neni škodofka :wink: .
aDAm_2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od aDAm_2 »

že jo ještě by to mohlo rozsvěcet mlhovky při zatáčení a hotový VW groupe wagen ;)

do těch dálek by se to dalo řešit nějakým obvodem s PWM regulací výkonu? co by se deaktivoval resp přepl na full výkon v okamžiku kdy bys přepnul na dálky. a nebo zkusit kuchnout E39? pokud to není přímo nějak implementováno v nějaké obří jednotce. Ono pokud máš LKM tak by se určo dalo přebastlit i to na tuhle feature. Když bude vypínač vypnut tak se to přepne na denní a když se zapne tak pojede klasika.
Odpovědět