Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
INPA SGBD files
-
- Klubové ID: 1836
mas to nespravne nainstalovane resp. ti chybaju subory. Zozen si radsej funkcnu verziu. Tych suborov tam bude chybat viac, je ich viac typov. (prg, ipo atd)blinker píše:inpa 3.0.1 ediabas 6.4.3 našel jsem zmíňku o extrakci souboru z DIS když se k němu napojim přes ip adresu, to jsem nepochopil.
Z DIS sa daju extrahovat subory ak bezi cez vmware, da sa na neho pripojit cez ftp klient na ip adresu tusim 192.168.68.30 a tak ziskat pristup do adresarovej struktury "GT1".
-
- Klubové ID: 1836
original software to bude asi sotva......blinker píše:já sem si právě koupil original software z bmwdis.com balík kde je dis, sss, inpa, tis........... ale inpu mi tam dali starou, už jsem jí jednou teď přeinstaloval, nevim kde sehnat jinou, jako stáhnout z torrentu někde? Dis v57 mi přes wmvare běží tak jestli to z něj můžu vytáhnout všechno?
INPA je len sucast balika EDIABAS. Neznamena to ze je stara. Je to skriptovaci program, nie diagnostika a su vselijake osuchane verzie co koluju. Alebo ju nemas uplnu, resp. spravne nainstalovanu. Alebo mas neuplne data pre svoje vozdilo. Tie subory su vo viacerych zlozkach, potrebujes subory v zlozke SP-DATEN pre dannu radu a to vsetky zlozky co su tam ulozene, potom ich treba vsetky spravne nakopirovat do ediabasu, a este nezabudnut aj na zlozku GDATEN ktora sa musi nakopirovat rucne. Su nato utilitky ktore to spravia automaticky.
-
- Klubové ID: 2759
takže nejlepší do složky ecu v ediabasu zkopírovat celé tyhle dvě složky? Já teď jedu na týden na dovču tak pak v tom budu pokračovat, tak jestli mi poradíš jaké utilitky budu nejradši, popřípadě telefon sem do sz abych ti mohl zavolat na poradu? za software jsem zaplatil 50 GBP aby vše bylo v cajku, instalováno podle návodu co k tomu byl, nevim co bych udělal špatně, ale mohla nastat nějaká chybka
Kdybych věděl jaký soubor je pro moje auto tak by mi stačilo zkopírovat ten, nebo ho od někoho šikovného dostat emailem. Zatim zdar 

-